Sigrids Spellemann-veske har en verdi på over 180.000 kroner

STRÅLTE: Sigrid Raabe på Spellemann. Foto: Mattis Sandblad, VG

Sigrid Raabe (22) imponerte med luksusantrekk signert motehuset Chanel. – Vitner om internasjonal appeal, sier moteekspert.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Lørdag kveld var det duket for Spellemann, hvor den norske musikkbransjen feiret seg selv. Den røde løperen bød på flere stilige antrekk, men det var ingen som kunne måle seg med det luksuriøse antrekket til Sigrid Raabe. 22-åringen hadde nemlig på seg en sort kjole med perledetaljer og utskjæringer, samt en veske formet som en rakett – begge fra det franske motehuset Chanel.

– Jeg fikk låne den fra Chanel i London. Nå er jeg redd for å søle, sa Sigrid lattermildt til MinMote på lørdag.

Håret hadde hun dratt stramt bakover i en knute, og på føttene hadde hun svarte høyhælte sandaler.

MinMote-leder Elise Alexandra Gulbrandsen er imponert over den norske popstjernens antrekk, som vi for det meste ellers ser i jeans og T-skjorte.

KJENDIS

Julie Bergan hyllet skandinavisk design på Spellemann

– Sigrid så helt fantastisk ut på den røde løperen. Det er så gøy med en ekte popstjerne som rocker jeans og T-skjorte like godt som hun stråler i Chanel på den røde løperen. Innertier!

LUKSUSANTREKK: Sigrid Raabe i kjole og veske fra Chanel. Foto: Mattis Sandblad, VG

Vesken er fra ready-to-wear høst- og vinterkolleksjonen fra 2017. Den ble vist på catwalken under moteuken til Paris, da avdøde Karl Lagerfeld gjorde historiske Grand Palais om til en romfartsstasjon. Ifølge Sigrid skal kjolen være fra den samme kolleksjonen.

Vesken har en verdi på svimlende 21 250 dollar, ifølge auksjonsnettstedet Christie's. Det vil si over 180.000 norske kroner. MinMote har ikke funnet prisen på den aktuelle kjolen, men tilsvarende kjoler fra ready-to-wear-kolleksjonene koster minst 60.000 norske kroner. Samlet verdi på antrekket blir da trolig over 240.000 kroner.

PÅ CATWALKEN: Her er vesken på catwalken under moteuken i Paris. Foto: Getty Images

Ida Elise Eide Einarsdottir, redaktør for motenettstedet Melk & Honning, peker på at de ikke er noen andre nordmenn som får låne klær fra det franske luksusmerket.

– At Sigrid har fått låne direkte fra motehuset er ikke hverdagskost, men vitner om hennes internasjonale appeal. Chanel er, til forskjell fra mange andre, veldig strenge på dette, og ingenting er overlatt til tilfeldigheten, sier Einarsdottir.

MinMote-leder Gulbrandsen mener at å få låne antrekk fra Chanel i seg selv er en stilikon-erklæring.

– Jeg gleder meg til å følge henne i årene som kommer.

Publisert: