Nyheter

Gunhild Stordalen kåret til Norges mest velkledde forretningskvinne

MOTERIKTIG: Gunhild Stordalen vinner Finansavisen Premiums kåring av de mest velkledde forretningskvinnene. Her har hun på seg en bluse av resirkulert appelsinskall! FOTO: HALLGEIR VÅGENES, VG

EAT-grunnleggeren (40) topper listen for andre år på rad.

  • Ingeborg Aspeli
Publisert:

Finansavisen Premium kårer for tredje gang Norges best kledde forretningskvinner og -menn. I dagens utgave (7.06.2019) av magasinbilaget avslører de hvem som stikker av med tittelen i år.

For andre år på rad er det EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen som får den gjeveste plasseringen for kvinnene. Juryen beskriver Stordalen som en stilstudie i valg av antrekk.

– Gunhild Stordalen har en unik evne til å balansere det eksklusive med det klassiske uten at det blir tacky, som det finnes så utallige mange eksempler på. Stilen hennes vitner om kunnskap om kvalitet og hun kommuniserer godt gjennom sin stil. Hun har en stil hun virker å være komfortabel med samtidig som den utviser dyktighet, ambisjon og autoritet, forklarer juryleder David Strømman Nedal til MinMote.

STILSIKKER: Juryen beskriver Stordalen som en stilstudie i valg av antrekk. Her fra et intervju dagen før Eat Forum i Stockholm i 2018. Foto: Magnus Sandberg, VG

Nedal er daglig leder og eier av det norske luksusmerket Julius Caesar. I juryen er også Carl-Christian Ferner som er butikksjef og medeier av familieselskapet Ferner Jacobsen og Kari Bijmolen som er PR- og markedskoordinator i Høyer.

– En slik kåring er viktig for å vise at luksus, interesse for design og hvordan man kler seg ikke bare er en hobby, men har ringvirkninger i milliardklassen, forklarer Nedal og legger til:

– Gjennom måten du presenterer deg selv på, viser du verdien og kvaliteten på produktet og selskapene du representerer.

NYHETER

Dette er Mote-Norges mektigste

JURYLEDER: David Strømman Nedal var med på å bestemme hvem som er Norges best kledde forretningskvinne og -mann. Foto: Dan Gunnar Istad

På annenplass kommer Kristin Holth som er sjef for havbaserte næringer i DNB, og på tredje er Cecilie Fredriksen som er direktør i Seatankers.

På herresiden er det Bertel O. Steen-sjef Bjørn Maarud som kommer på førsteplass.

– Juryens inntrykk er at han jevnt over holder et meget høyt nivå. Garderoben er godt planlagt og han forstår hva klesvalg betyr for merkevare og image som leder. Flott, stilsikker og konsekvent korrekt antrukket, sier juryen om Maarud.

VINNER: Finansavisen har kåret Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen, til Norges best kledde forretningsmann. Foto: Ove Sandersen / Bertel O. Steen

Han er etterfulgt av Klaus Anders Nysteen som er administrativ direktør i Hoist Finance og Mads Syversen som er administrativ direktør i Arctic Securities.

Redaksjonssjef i Finansavisen Premium, Marius Mørch Larsen, forteller at de gjør kåringen først og fremst fordi de har fått tilbakemeldingen både fra lesere og de som er med i kåringen at det er gøy.

– Vi er av den oppfatningen at næringslivet i Norge ikke akkurat er de mest velkledde hvis man sammenligner med andre land. Samtidig har det skjedd et skifte hvor det har blitt lov å bruke mer penger og tid på å se bra ut – også for menn, sier redaksjonssjefen.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Norsk designer er motebransjens store snakkis

  2. NYHETER

    Knut Rørtveit om modellkarrieren: – Jeg var veldig sliten i hodet

  3. NYHETER

    Motenettsted: Dette er Mote-Norges mektigste 2019

Relaterte artikler

NYHETER

Billy Porter stjal showet på Tony Awards

NYHETER

Norsk designer er motebransjens store snakkis

NYHETER

Se Pete Davidsons modelldebut

NYHETER

Japanske kvinner med opprop mot høye hæler

NYHETER

Motehus blir anklaget for kulturell appropriasjon

NYHETER

Miley Cyrus poserer toppløs for abortsaken

NYHETER

Nike med kroppsinkluderende utstillingsdukker