Demi Lovato delte uredigert bikinibilde: – Min største frykt

SUPERSTJERNE: Demi Lovato er både skuespillere og artist. Foto: Jordan Strauss/AP

Artisten (27) innrømmer at dette er hennes første uredigerte bikinibilde.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

– Dette er min største frykt. Et uredigert bilde av meg i bikini. Og gjett hva, det er cellulitter, skriver Demi Lovato under et bilde av seg selv på Instagram.

Bilde er fra en ferie hun var på tidligere i år på Bora Bora hvor hun poserer i en leopardfarget bikini ved et basseng. Hun har tidligere delt flere bilder fra den samme ferien, men som hun nå innrømmer at er redigerte.

Den tidligere Disney-stjernen skrivet at hun er lei av å være skamfull over kroppen sin og ikke minst lei av å redigere den. Dette skal være det første uredigerte bikinibildet hun har delt.

– Ja, de andre bikinibildene mine er redigerte – jeg hater at jeg har gjort det men det er sannheten, skriver hun og fortsetter:

– Jeg vil at dette kapittelet av livet mitt skal handle om å være autentisk, istedenfor å prøve og møte andre sine standarder. Så dette er meg, ikke skamfull, uredd og stolt av en kropp som har vært igjennom så mye.

Lovato har tidligere vært åpen om at hun i perioder har slitt med alvorlige psykiske lidelser, blant annet spiseforstyrrelse, og rusmisbruk.

Hun skriver at selv om hun fortsatt ikke elsker hvordan kroppen ser ut, kan hun sette pris på den.

– Jeg håper jeg kan inspirere noen andre til å sette pris på kroppen sin i dag også, avslutter hun innlegget.

Får skryt

Flere stjerner har lagt igjen gode ord i kommentarfeltet.

– At du viser oss DEG er så utrolig vakkert. Tusen takk, Demi, kommenterer modell Ashley Graham.

– Ja, du ser fantastisk ut, skriver modell Hailey Bieber.

– Du er hott! kommenterer artist Noah Cyrus.

NYHETER

Kourtney Kardashian anklaget for photoshop-flause

Det er ikke bare Lovato som får skryt av uretusjerte bilder. Modell Kate Upton fikk ros forrige måned da hun var på forsiden av magasinet Health med naturlig sminke og uten noen bruk av noen litt for kreative photoshop-verktøy.

– Når du tenker over det, så har vi retusjering over alt, og vi vet det ikke engang. Folk iscenesetter bilder til Instagram og retusjerer bildene. Det er den nye normen, som skaper urealistiske forventninger, sa hun til magasinet den gang og la til:
– Så tror vi det er sånn folk faktisk ser ut, og at vi burde se sånn ut også. Så for meg var det å gjøre en uretusjert fotoshoot et skritt mot å omfavne det som er ekte. Målet bør være å være så god du kan, ikke å prøve å se ut som noen andre.

Publisert: