«Blondinbella»: Vurderer å trappe ned som influencer

BLOGGDRONNING: Isabella Löwengrip er en av Sveriges største bloggere. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
BLOGGDRONNING: Isabella Löwengrip er en av Sveriges største bloggere. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix

Isabella «Blondinbella» Löwengrip (29) vurderer å legge bloggkarrieren til siden for å fokusere på sitt eget skjønnhetsmerke.

Det har ikke gått som smurt for den svenske bloggeren og forretningskvinnen den siste tiden.

Hun har nemlig fortalt at selskapet hennes var veldig nær konkurs, og hun ble nødt til å dra i nødbremsen. Det førte også til at hun måtte legge ut luksusvillaen som hun kjøpte i fjor for salg.

Hun har også lagt USA-planene på hyllen. Löwengrip hadde nemlig planer om å bo halve tiden i New York for å ekspandere sitt selvtitulerte skjønnhetsmerke på amerikansk jord.

Hun har åpnet seg opp på bloggen om at det har vært et tung tid, men har unngått intervjuer i pressen. Nå snakker hun ut med den svenske avisen Expressen i et eksklusivt intervju.

– Det har vært vanskelig å gå utendørs. Det har vært mye enklere å være inne i det store huset mitt, forteller «Blondinbella» til den svenske avisen.

I intervjuet avslører hun også at hun vurderer legge bloggkarrieren til side, for å satse alt på Löwengrip Beauty.

– Nå har jeg vært influencer siden jeg var 14 år, og det er kanskje ikke dette jeg skal livnære meg på lenger, men det skal kanskje heller være en hobby hvor jeg skriver når jeg vil, sier 28-åringen.

Hun forteller også at hun så seg nødt til å si opp flere ansatte.

– For å redde selskapet var jeg tvunget til å si opp mer enn halvparten. Det gjør jeg for å kunne fokusere på skjønnhetsmerket mitt.

Isabella Löwengrip har tidligere hatt ett uttalt mål om å bli verdens mektigste businesskvinne, og da MinMote møtte henne la hun ikke skjul på at hun LEVER ET LIV MANGE LIKER Å KRITISERE. Hun har også blitt kåret til Sveriges mektigste kvinne i næringslivet.

Hvordan var din opplevelse i dag?