H&M med nytt designsamarbeid: – Dette blir helt fantastisk!

Anna Dello Russo er bloggverdenens store moteikon. Nå har den 50 år gamle kreative rådgiveren for Vogue Japan samarbeidet med den svenske klesgiaganten H&M.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Anna Dello Russo er bloggverdenens store moteikon. Nå har den 50 år gamle kreative rådgiveren for Vogue Japan samarbeidet med den svenske klesgiaganten H&M.

Anna Dello Russo er kanskje beste kjent for sine fargerike antrekk og evig tilstedeværelse på moteblogger. Hun ble beskrevet som «Fashion Maniac» av Helmut Newton, en av moteverdens mest innflytelsesrike fotografer. Hun er et levende moteikon, og på bloggen hennes kan du se hvorfor.

Nå har stylisten og den tidlige moteredaktøren for Vogue Italia gjort et samarbeid med den svenske billigkjeden H&M. Samarbeidet består av tilbehør som er laget i Dello Russos overdådige stil. De blir beskrevet som glamorøse, lekene og eksklusive i H&Ms pressemelding.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker slangen til 35.000 kroner – hvem kler den best?

– Dette blir helt fantastisk - jeg gleder meg som en unge til kolleksjonen kommer i butikk! Hun er jo dronningen av tilbehør og har en veldig ekstravagant stil. Dello Russo er en av moteverdens største stjerner, og er kjent for å ha en egen leilighet hvor hun oppbevarer klærne og tilbehøret sitt. Dette er det beste designsamarbeidet hittil, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

minMote- Sonia tror at kolleksjonen som er ekstravagant og full av gullfarger kommer til å slå an blant publikum.

– Selv om det er veldig iøynefallende, er dette tilbehør som kan sette den berømte prikken over i-en på antrekket.

Kolleksjonen vil bli tilgjengelig i butikk og på nett fra 4. oktober.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker slangen til 35. ooo kroner - Hvem kler den best?

LES OGSÅ: Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

Publisert: