Nyheter

Betalte over 18.000 kroner for Jennifer Lawrences brukte bh

En auksjonsvinner punget ut flere tusenlapper for Oscar-vinnerens brukte treningstopp og -bh.

Natalie Ngo
Publisert:

Skuespiller Jennifer Lawrence (22) vant sin aller første Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i filmen «Silver Linings Playbook» forrige uke. Et par dager etter den stjernespekkede Oscar-utdelingen ble en turkis sports-bh og en blå, langermet bomullsgenser som skuespilleren brukte i filmen lagt ut for salg i en nettauksjon.

Kostymet Oscar-vinneren hadde på seg under en dansescene i filmen hadde en startpris 100 dollar, og 14 bud senere endte sluttprisen på hele 3175 amerikanske dollar - som tilsvarer litt over 18.000 norske kroner.

Ifølge auksjonssiden er treningsbhen i størrelse 36C og kommer fra den amerikanske kleskjeden Gap - en tilsvarende bh koster rundt 36 dollar på Gaps nettsider.

Laura Yntema, talskvinne for auksjonshuset som hadde ansvaret for nettauksjonen, mente at 22-åringens Oscar-pris bidro til at filmkostymene ble enda mer ettertraktet.

– Hun kan nå legge en Oscar til på CV-en, som definitivt gir plaggene mer status, sa Yntema til Reuters.

Ifølge Huffington Post hadde ikke auksjonsforhandleren Nate D. Sanders store forventinger da klærne fra filmen ble lagt ut for salg.

– Hele verden ser ut til å bli betatt av Jennifer Lawrence. Vi regnet med at hvert av hennes plagg ville bli solgt for mellom 500 til 1500 dollar. Men det som skjedde var at dusinvis av budgivere fra hele verden desperat utbydde hverandre, sa Sanders i en uttalelse.

Treningssettet var ikke de eneste plaggene fra filmen til salgs på suvenirforhandlerens nettside. Lawrences tettsittende dansekonkurranseantrekk og svarte ytterkåpe, sammen med motskuespiller Bradley Coopers skjorter og gensere, var også tilgjengelig på nettauksjonen som endte torsdag i forrige uke.

Plagget fra filmen som fikk det høyeste budet var Lawrences kåpe som gikk for over 4500 dollar - nesten 26.000 norske kroner.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Oscar
  2. Jennifer Lawrence
  3. nettbutikker

Relaterte artikler

NYHETER

Jeffree Star rundstjålet for sminke verdt over 20 millioner kroner

MOTE

Sko solgt til rekordsum i New York

NYHETER

Melania Trumps omstridte jakke selges for ville summer

NYHETER

Mette-Marit solgte klær for 30.000 kroner

BRUD

Jennifer Lopez' forlovelsesring kan ha kostet titalls millioner

NYHETER

Motelegenden Oscar de la Renta er død

NYHETER

Sko-salg økte med 7800 prosent etter dette