Blir dette brudekjolen til Jennifer Aniston?

Ryktene rundt bryllupet til Jennifer Aniston (44) og Justin Theroux (41) er godt i gang. Nå spekuleres det i hvilken kjoledesigner Aniston velger på den store dagen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Jennifer Aniston og Justin Theroux' bryllupsplaner har lenge vært et hett tema. Nå har de ivrige mediene begynt å spekulere i hvilken stjernedesigner som kommer til å få æren av å designe Anistons bryllupskjole.

Ifølge britiske Grazia Daily er sjansene store for at Brad Pitts tidligere kone vil kle seg i en kreasjon fra Valentino på den store dagen. Nettstedet Huffington Post tror også mulighetene er store for at Aniston velger det italienske motehuset.

Bryllupsekspert Kathrine Sørland håper de britiske mediene får rett i sine spekulasjoner.

– Jeg håper hun velger Valentino - han er den beste. Han lager estetiske, vakre kjoler som sitter godt på kvinnekroppen. Han er legende, sier hun ut til minMote.

Når det kommer til snitt og farge tror Sørland at Aniston kommer til å velge noe enkelt og stilrent med få detaljer.

– Siden hun gifter seg for andre gang, velger hun nok noe enkelt. Jeg tror hun kommer til å satse på 3/4 eller helt lange ermer - det synes jeg er lekkert. Når det kommer til farge, tror jeg hun er finest i kremhvit. Det kan være vi får se henne i en kjole som kan minne om kronprinsesse Mette-Marits, sier en misunnelig Sørland og legger til:

– Vi får garantert se henne i noe elegant og klassisk. Og selvsagt kommer hun til å satse på sitt varemerke - utslått hår.

Aniston har ved flere celebre tilstelninger vist seg i kjoler signert nettopp Valentino. Sist vi så henne var under den gjeve Oscar-utdelingen, da hun ankom den røde løperen iført en stroppeløs, signalrød kreasjon.

Ifølge Grazia Daily skal «Friends»-skuespillerinnen ha brukt Valentino-kjolen som en slags «takk for hjelpen» til designeren som angivelig skal ha jobbet hardt med bryllupskjolen. Nettstedet hevder at Theroux vil satse på et antrekk fra Armani.

Da Aniston giftet seg med Brad Pitt i august 2000, bar hun slør og en kjole med utringet rygg fra Lawrence Steele. Paret var gift i fem år.

Publisert: