Olsen-tvillingene knuste utfordrerne - stakk av med gjev motepris

De hardtarbeidende moteikonene Ashley og Mary-Kate Olsen (25) knuste de store designerhusene og mottok en av motebransjens gjeveste priser.

Tvillingsøstrenes klesmerke The Row har vært godt likt i en god periode nå, og i går ble de utnevnt til «Amerikas beste designere» i klassen for design for kvinner. Det var under den årlige«Council Of Fashion Designers Of America Awards» jentene ble hyllet. The Row knuste tidligere vinnere som Marc Jacobs ogdesignerduoen Jack McCollough og Lazaro Hernandez, gutta bakProenza Shouler - designere som blir sett på som tungvektere i motebransjen.

LES OGSÅ: Slik holder kjendisene puppene på plass – sånn gjør du det

Jentenes eksklusive linje, som består av klær og tilbehør, ble etablert i 2006.

– Mary-Kate og Ashley har klart å holde på sin moteikonstatus i mange år. I tillegg har de også gjort det veldig bra som designere. De er respektert i bransjen og har bevist at de er mye mer enn bare kjendisdesignere. Mange stilikoner og trendsettere er døgnfluer i motebransjen, men Olsen-tvillingene har virkelig klart å opparbeide seg en solid posisjon, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

For anledning var de stilsikre jentene iført rålekker design. Brunetten Mary-Kate ankom i topp, skjørt og veske fra The Rows neste kolleksjon. Hun kombinerte det med sko fra Louis Vuitton og smykker fra Sidney Garber. Ashley kom også i egen design i kombinasjon med kreasjoner fra samme smykkedesigner. På føttene hadde hun Manolo Blahnik.

Jentene som sjelden lar seg avbilde med et smil om munnen mottok den gjeve prisen av «The Tree of Life» -skuespilleren Jessica Chastain.

Prisen for beste herredesigner var det William Reid som mottok. Og ikke overraskende ble skuespilleren Johnny Depp utnevnt til årets moteikon.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene viser trusa på den røde løperen

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Hvordan var din opplevelse i dag?