Kristen Stewart klar for ny Chanel-rolle

TRAVEL: Kristen Stewart er godt i gang med promoteringen av «American Ultra», men er også castet til Karl Lagerfelds nye filmprosjekt. Foto: AFP

Da Kristen Stewart prøvespilte en «veldig onskapsfull» rolle, ble sjefsdesigner Karl Lagerfeld så imponert at han ga henne hovedrollen i sin nye kortfilm.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det kommer neppe som noen overraskelse for de som har fulgt med på forholdet til maktmogul Lagerfeld og «Twilight»-stjernen Stewart, at det er nettopp hun som blir midtpunktet i den nye filmen.

Dog er det ikke bare deres nære forhold som sikret Stewart rollen som en «slem Coco Chanel», ifølge Lagerfeld, som beskriver prøvespillingen hennes slik:

- Hun spilte rollen veldig, veldig ond. Hun klagde på alt - hun var slem mot regissøren, og hun var slem mot produsenten, forklarer han til WWD.

KOMMENTAR:En trist oppsvisning av Lagerfeld

NÆRT FORHOLD: Kristen Stewart har vært Karl Lagerfelds muse i flere år nå - her er de sammen på motehusets cruise collection-visning. Foto: AP

Stewart har allerede god kjennskap til det franske motehuset, ettersom hun har vært merkets ansikt utad siden 2013, og vært med i en rekke store kampanjer.

Se Stewarts stilforvandling her!

Meta-Coco

MODELLFAVORITT: Karl Lagerfeld hånd i hånd med Cara Delevingne på catwalken. Foto: Getty Images

Filmen Stewart skal spille i, er laget i forbindelse med det franske motehusets neste storshow i desember - det såkalte Métiers d’Arts-showet.

Filmen er fiksjon, og handler om motehusets grunnlegger Gabrielle Chanel, også kjent som Coco.

Stewart spiller (hold deg fast) en skuespiller som spiller Coco Chanel, mens den franske skuespilleren Geraldine Chaplin spiller den ekte Coco Chanel, som overvåker Stewarts innspilling.

Forvirret? Vi også.

At vi gleder oss til å se filmen, er likevel ingen hemmelighet. Dette er nemlig langt fra Lagerfelds første kortfilm, og den forrige (i 2014) gikk som en farsott på sosiale medier, med Cara Delevingne og Pharrell Williams i hovedrollene.

I 2013 lagde han kortfilmen «Once upon a time», den gangen med Keira Knightley som Coco Chanel.

Mer om Chanel?Her er 10 ting du ikke visste om den mest kjente duften

Publisert:

Finn mer innhold om: