Victoria Beckham: - Skrek da jeg så Beyonce i kjolen min

Victoria Beckham har kledd en haug med kjendiskvinner hittil i designerkarrieren. Men da hun så Beyonce iført en av sine kreasjoner hylte hun av glede.

- Jeg var henrykt over å se det på nett, sier Beckham i et intervju med den amerikanske TV-kanalen ”Extra” da hun deltok på ASCAP Latin Music Awards sist tirsdag.

– Jeg skrek og sa «Se David, se!» Hun er en superhot mor, sier kjendisdesigneren.

For selv om Victoria har hatt stor suksess som motedesigner de siste årene, kollektiv hyllet av den internasjonale motepressen, innrømmer superstjernen at hun fortsatt blir begeistret av å se kjendiser iført hennes kjoler.

At Beyonce brukte en Victoria Beckham-kjole under en av sine første opptredener etter fødselen av datteren Blue Ivy var imidlertid ekstra stort for henne.

- Det var virkelig stort for meg. Hun er helt utrolig og en artist jeg har mye respekt for. Jeg er en superstor Beyonce-fan, sier Beckham om kona til Jay-Z.

Overveldet

Posh understreker at hun overhodet ikke tar suksessen for gitt, og skryter stort av designteamet sitt.

– Jeg er rett og slett overveldet over hvor bra det har gått. Ønsket mitt er at kvinner skal føle seg vel med seg selv og at klærne mine skal få de til å føle seg lykkelige og selvsikre.

Så lenge kvinner der ute kjøper klærne mine, kommer jeg til å fortsette å gjøre det jeg gjør.

-Jeg er den lykkeligste jenta i verden.

Victoria stod ved siden av ektemannen David Beckham da hun ble intervjuet av underholdningsprogrammet «Extra». Han benyttet anledningen til komplimenter til sin vakre kone.

– Hun ser alltid flott ut, sa David og la til litt kjoleskryt, som selvsagt var Poshs egen design:

- Det er en fantastisk kjole, den ser fantastisk ut på hennet.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til sjarmøren Pharell Williams

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine i lårkort Victoria Beckham-design

Hvordan var din opplevelse i dag?