Nyheter

Mette-Marit danket ut superstjernene i Berlin

Kronprinsesse Mette-Marit (39) hylles for antrekket hun bar da hun på lørdag mottok en hederspris direktesendt på tysk TV. – Hun ser ut som en Hollywood-stjerne, mener minMote-Sonia.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Lørdag kveld var kronprinsesse Mette-Marit hedersgjest under TV-aksjonen «Ein Herz für Kinder», «Et hjerte for barn» som ble direktesendt på tysk TV. I tillegg til å holde tale på tysk, mottok også kronprinsessen hedersprisen «The Golden Heart Award» for sitt arbeid for barn og unge.

På den direktesendte TV-aksjonen kom Mette-Marit i en enkel, fotsid kjole, med lange ermer og åpen rygg. Til kjolen hadde hun et hvitt belte i livet med en gullfarget beltespenne, en hvit clutch, små gulløredobber i ørene og beige stiletthæler med spiss tupp.

Den tyske avisen Blick hyller både Mette-Marits engasjement, og hennes kjolevalg.

- Mette-Marit var den hvite engelen i Berlin, skrev avisen i går kveld.

Kongeekspert Kjell Arne Totland er imponert over Mette-Marits klesvalg. Han mener at kjolen var ny for anledningen.

- Jeg synes Mette-Marits langermede vinterhvite kjole i Berlin var et svært godt valg. Enkel og elegant i den stilen hun kler aller best. Kjolen passet også svært godt til anledningen – og hun skilte seg virkelig fordelaktig ut blant de mange overpyntede kjendisene, sier han.

minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold er enig med Totland, og mener at Mette-Marit gjorde alt riktig.

- Mette-Marit ser ut som en Hollywood-stjerne! Det er vågalt å velge en fotsid, ettersittende kjole i hvitt, men kronprinsessen gjør alt riktig når det kommer til rød-løper-antrekket, sier hun og legger til:

- Hun gjør lurt i å holde både hår og tilbehør enkelt, og de små nagleøredobbene i gull setter et moderne preg på det minimalistiske uttrykket.

Mette-Marit feiret TV-aksjonen sammen med flere stjerner som Kylie Minouge, Goldie Hawn, Placido Domingo, Eros Ramazotti og Nena.

Men i følge Totland lignet Mette-Marit på en helt annen stjerne.

- Mette-Marit minnet meg på mange måter om Gwyneth Paltrow, som både har opptrådt med samme enkle frisyre og helt i hvitt ved et par anledninger, sier han.

Det var Tysklands utenriksminister Guido Westerwelle som overrakte den høytstående prisen til Mette-Marit. TV-aksjonen, som ble sendt direkte på den tyske rikskringskastingskanalen ZDF, er den største innsamlingsaksjonen i Tyskland. Hjelpeorganisasjonen har samlet inn over 190 millioner euro siden 1978.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kjoler
  2. Gwyneth Paltrow
  3. Rød løper
  4. kronprinsesse
  5. CIA

Relaterte artikler

MOTE

Mette-Marits 10 beste moteøyeblikk i 2012

NYHETER

Tallene som knekker prinsessekoden - de harde fakta om Mette-Marits stil

KJENDIS

Mette-Marit imponerte i budsjettkjole

NYHETER

Mette-Marit fyller år - her er hennes 40 flotteste antrekk

BRUD

Alt fra Monaco-bryllupet: Se Mette-Marits jetset-garderobe i Italia

NYHETER

Mette-Marit festet med Hollywood-stjerner i «billigkjole»

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marit i norsk kjole på Nobel-banketten