Her er Grammy-antrekkene som får moteslakt

SKIVEBOM: Paris Hilton, Cara Quici, Cyndi Lauper og Madonna får strykkarakter for antrekkene sine under kveldens Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix

Selv om stjernene gjerne vil vise seg fra sin beste side på den røde løperen, er det alltid noen som begår klestabber. Se Grammy-antrekkene som topper årets versting-liste.

MinMote
Publisert:

Av MARTINE HAUG NYSETHER, INGRID BRUVIK og SONIA HUANCA VOLD

Flere av artistene gikk for gull på den røde løperen under årets Grammy-utdeling i Los Angeles natt til mandag, og minMote-leder Sonia Huanca Vold har avgitt sin dom over de glamorøse kjolene.

Mens stilikonene glitret om kapp på den røde løperen, danset Beyoncé på scenen i bare undertøyet. Men det var ikke kun den sexy artisten som vakte oppmerksomhet. På den store musikkfesten hadde nemlig flere av gjestene bommet fullstendig på antrekket.

Kelly Osbourne har alltid vært glad i å eksperimentere med klær og sminke, og i 2010 fikk popartisten en mer elegant og feminin stil. Året etter imponerte hun på den røde løperen, før hun i 2012 ble den store «snakkisen» etter Emmy-løperen. Men under årets Grammy-utdeling havner artisten på minMotes «verst kledd»-liste.

Osbourne var på ingen måte alene om å bomme. Paris Hilton så ut som en skøyteløper som hadde forvillet seg på prisutdeling og havnet dermed nok en gang på «verst kledd»-listen. Samtidig så det ut til at det tidligere stilikonet Madonna fortsatt ikke har funnet tilbake til sin unike sans for mote.

Sjekk de verste antrekkene her:

KOSTYME: Den russiske sangeren Nadeea Volianova ankom Grammy-utdelingen i en turkis kjole med strass og glitrende sko. Det så ut som sangeren var på vei til et karneval, og ikke en internasjonal prisutdeling. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Dette er det verste jeg har sett på den røde løperen noensinne. Alt er feil. Den grusomme strasskjolen faller av og håret ser ut som et kråkereir. Glitterskoene er kanskje det aller verste ved antrekket.

SVART: Kelly Osbourne valgte en tildekket kjole fra Badgley Mischka med utsmykning på skuldrene. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Jeg skulle ønske Kelly hadde kvittet seg med det lilla håret og heller valgte en kjole med farge. Hun ser ut som en krysning av Magica fra Tryll og Madam Mim i dette antrekket. Det begynner dessuten å bli noen år siden denne type utsmykning på skuldrene var trendy.

SKØYTELØPER: Paris Hilton prøvde seg på den nye rød løper-trenden – uten hell. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Jeg skjønner hva Paris Hilton prøver på her, men hun får det ikke til. Dette antrekket er tydelig inspirert av den fantastiske kreasjonen Jennifer Lopez bar på fjorårets Golden Globe-utdeling. Mens Beyoncé får til looken på den samme røde løperen, ser Hilton ut som en skøyteløper fra 90-tallet. Det høye håret og den oransje spraytanen hjelper ikke.

TACKY: Pussycat Dolls-vokalist Kaya Jones sto for kveldens drøyeste splitt, i en sort skinnkjole med spagettistropper og splitt opp til navlen. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Det ser ut som Kaya skal på sex-klubb eller spille i en dårlig science ficton-film. Latex-kreasjonen ser billig ut, selv om den sikkert ikke er det. Platåskoene, det røde håret og de gjennomsiktige partiene gjør vondt verre.

GLORETE: Vokalist og skuespiller Cyndi Lauper ankom den røde løperen med kveldens største smykke. Smykket i seg selv kunne fungert til en enkel kjole, men her ser det ut som Lauper har satt sammen tre ulike antrekk til ett. Kappen er signert Alexander McQueen og skoene er fra Jimmy Choo. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Det er noe veldig galt med proporsjonene i dette antrekket skaper. Kappen får beina til å se veldig tynne ut. Skoene passer på ingen måte til antrekket, mens makeupen får henne til å se ut som Boy George.

OPPSIKTSVEKKENDE: Selv Madonna i smoking fra Ralph Lauren klarer ikke å få hatt og stokk til å fungere. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Madonna havner nok en gang på listen over verst kledde. Hun har mistet det helt på motefronten, og det hjelper ikke at dressen er signert et velrennomert motehus. Hun er ikke så gammel at hun trenger stokk, men antrekkene får henne til å fremstå eldre fordi hun virker desperat etter å se ung og kul ut.

FOR HØYT HÅR: Artisten Cara Quici stilte i denne sorte kjolen med utskjæringer og gulldetaljer. Lite flatterende snitt er noe av problemet, men håret må ta mye av skylden for at antrekket ikke fungerer. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Jeg forstår at stjernene ønsker å se så sexy som mulig ut, men dette er ikke veien å gå. Det er tydelig at Cara Quici ikke har klart å begrense seg – hun har druknet seg selv helt i utskjæringer, splitt, paljetter, gull, platåsko og hårspray.

DYRISK: Komiker Kathy Griffins antrekk var hverken morsomt eller fint. Den turkise slangesskinnskjolen var en av kveldens mange moteblemmer. Foto. NTB Scanpix

Sonias dom: Er dette en vits? I så fall er det en veldig dårlig en. Både snittet, mønsteret og fargekombinasjonene er grusomme. At håret ser ut som en parykk er selve kronen på makkverket.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: