Tysk Top Model-finale avlyst etter bombetrussel

BLE EVAKUERT: Supermodell og programleder Heidi Klum måtte evakueres under finalen av den tyske versjonen av Top Model torsdag kveld. Foto: NTB scanpix

Programleder og supermodell Heidi Klum (41) og flere tusen andre måtte evakueres under den tyske finalen av Topmodel.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

NTB: En bombetrussel og en ubevoktet koffert førte til at den tyske kringkasteren ProSieben måtte stanse innspillingen av finalen i modellkonkurransen Germany's Next Top Model, som skulle ledes den tyske modellen Heidi Klum.

En uidentifisert kvinne ringte inn en bombetrussel rundt klokken 21 torsdag kveld. Kringkasteren ProSieben ble dermed nødt til å avbryte finalen i modellkonkurransen, som ledes av den tyske modellen Heidi Klum.

Les også:Puppeprotest mot Heidi Klum - avbrøt TV-innspilling

Falsk alarm

Opptil 10.000 publikummere som hadde møtt opp i SAP Arena i den sørvestlige byen Mannheim for å overvære konkurransen, ble evakuert fra bygget.

I tillegg til bombetrusselen ble en mistenkelig koffert funnet nær garderoben i SAP Arena. Denne viste seg senere å ikke inneholde eksplosiver, opplyser politiet i Mannheim.

Ifølge avisen Bild ble Klum, hennes datter Leni og juryen i TV-programmet brakt til et ukjent sted utenfor lokalet etter at de ble evakuert.

– Dessverre kunne vi ikke feire vår store finale slik vi hadde planlagt, skriver Klum på Facebook. Hun opplyser at vinneren av modellkonkurransen vil bli gjort kjent i løpet av få dager.

Til høsten går den norske supermodellen Siri Tollerød i fotsporene til Heidi Klum og Tyra Banks, som har vært programleder for amerikanske «Top Model» gjennom flere sesonger. Kristiandsand-jenta skal lede den norske versjonen av programmet, som har blitt spilt inn i Los Angeles.

Publisert:

Finn mer innhold om: