De nye skjønnhetsklassikerne

Tidløse produkter som Chanel No. 5 og Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er klassikere som aldri kommer til å forsvinne fra markedet. Her er de nye skjønnhetsproduktene som med tiden vil gå inn i den prestisjefulle rekken av tidløse klassikere.

Mari Glans
Publisert:

OSiS Dust It Mattifying powder fra Schwarzkopf

OSiS Dust It har på kort tid blitt alle nordiske jenters må-ha produkt. Den lillerøde boksen inneholder et lett pudder som gir et fantastisk volum og tekstur for alle hårtyper. Pudderet gjør håret litt seigere og har en matt finish. Perfekt for jenter med fint, nordisk hår.

MAC Cremesheen Créme D'Nude

Den evige jakten på den perfekte hudfargede leppestift er over. Mens de fleste andre hudfargede leppestiftene enten er for brune eller for rosa, er Créme D'Nude den perfekte beige nyansen med et hint av fersken. Den rike konsistensen gjør at leppene ikke ser tørre ut. Hudfargede lepper er alltid med i skjønnhetsbildet, derfor er MAC Cremesheen Créme D'Nude en klassiker som er kommet for å bli.

Laura Mercier Foundation Primer

Laura Mercier Foundation Primer ble lansert allerede i 1995, og er flere makeup-artister og store stjerners favorittprodukt. Foundation Primer er en kremete gelé som påføres under makeup-kremen. Primeren glatter ut og beskytter huden, i tillegg til å gjøre at makeupkremen sitter godt hele dagen. Foundation primer inneholder antioksidanter som vitamin A, C og E, og kan også brukes alene for å gi beskyttelse og glød til huden.

Biosilk Silk Therapy

Denne silkeoljen reparerer, beskytter og mykgjør alle hårtyper. Den kan brukes som et serum i fuktig hår, men kan også brukes som en kur og varmebeskytter. Oljen gjør håret silkemykt og glansfullt, og kan også brukes som badeolje eller direkte på huden på grunn av sin evne til å binde fuktighet. Et must for alle jenter med langt hår.

Chloé fra Chloé

Den nye signaturduften fra motehuset Chloé har alt som kreves for å bli en tidløs klassiker. Duften er både eksklusiv og feminin, med duftnoter av rose, liljekonvall, magnolia, valmue, lychee, fresia og sedertre. Flakongen har en vintage look, og sløyfen er inspirert av ermet på de romantiske Chloé-blusene. En klassisk duft som er en favoritt blant fashionistaer over hele verden.

ID bareMinerals Foundation

Mineralmakeup er framtidens produkter, og har nå over 30 prosent av markedet. Mineralrevolusjonen ble startet av Bare Escentuals, som med sin prisvinnende ID bareMinerals Foundation lanserte en foundation i pulverform, laget av kun naturlige mineraler. Selv om nesten alle lanserer mineralmakeup i disse tider, troner fortsatt ID bareMinerals Foundation øverst, med sin silkeaktige finish og beskyttende egenskaper.

Dr. Hauschka Rose Day Cream

Økologiske produkter er i skuddet om dagen, og rosenkremen til Dr. Hauschka har vært et av merkets mest populære produkter i over 30 år. Rose Day Cream gir optimal beskyttelse til normal, tørr og sensitiv hud. Den rike kremen inneholder roseolje, roseblomster og nyperose som styrker hudens motstandskraft og gjør den myk og glatt. En favoritt blant flere økovennlige stjerner, som Kate Moss og Madonna.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: