Beste makeup fra Emmy-utdelingen

Det er kjolene som er hovedfokuset etter store prisutdelinger, men hår og makeup er en veldig viktig del av helhetsinntrykket. Vi har kåret de fem beste lookene fra Emmy-utdelingen.

Mari Glans
Publisert:

Årets Emmy-utdeling var preget av to store høst-trender, røde lepper og sotede øyne med hudfargede lepper.

Rødt og dramatisk

Leighton Meester har vist seg å være modig på den røde løperen, og er ikke redd for å prøve nye ting, både når det gjelder klær og makeup. Til Emmy-utdelingen gikk hun for dyprøde glossy lepper og mørke øyne, som skapte en dramatisk look til den hvite kjolen.

Vil du også prøve rød leppestift?Få tipsene her!

Drew Barrymore var også en av dem som satset på rød leppestift, men valgte en helt matt og mindre skarp variant, som var helt perfekt til den pudderrosa kjolen hennes. Hun fulgte også regelen om å holde fokus på én del av ansiktet, og hadde naturlige sminkede øyne.

MinMote.no - Norges største moteside

Hudfargede lepper

Mila Kunis, mest kjent fra serien «That 70's Show», valgte en helt perfekt makeup både til kjolen og til ansiktet sitt. Den burgunderfargede øyenskyggen fikk øynene hennes til å stråle, og den hudfargede munnen passet perfekt med øyensminken.

Olivia Wilde hadde kveldens beste sotede øyne. Hun framhevet de smale øynene sine med en matt grå og sort øyenskygge. TIl de matte øynene var den skinnende huden og de glossy leppene et helt riktig valg.

MinMote.no - Norges største moteside

En annen som traff blink denne kvelden, var Debra Messing. De markerte øynene fikk de grønne øynene hennes til å glitre, og var et perfekt valg til den røde kjolen og det røde håret. Messing var også en av mange som gikk for hudfargede lepper til de markerte øynene.

Vil du sminke deg som Debra Messing?Se hvordan du gjør det her!

Relevante artikler videre:

Skal du på fest?Prøv en kul partymakeup

Alle jenter bruker mascara!Finn du riktig mascara for deg

Liker du knallfarger?Slik bruker du dem

Smink deg som verdens mest sexy!Stjel looken til Megan Fox

Publisert: