Norske menn storhandler korsett

Norske menn står for halvparten av korsettsalget til den danske nettbutikken Just2Men.

Cathrine Elnan
Publisert:

Undertøystrenden har vært populær denne sesongen, og korsettinspirerte plagg har vært å se i mange av landets klesbutikker. Men det er visst ikke derfor norske menn storhandler korsett på nettet.

– Jeg tror både norske og danske menn er ganske forfengelige. De bruker korsettet for å skjule enkelte deler når de skal ut på byen, i bryllup eller lignende, sier Jan Klarskov, innehaver av Just2men.dk.

Det finnes flere måter å jukse på. Nå har hold-in undertøy for menn kommet!

untitled link

Vil skjule magen

Den danske nettbutikken mottar ca 6-8 norske bestillinger hver dag, og nå jobber firmaet for å åpne en egen norsk nettbutikk.

Ifølge Klarskov er det modellene «Mavetrimmer», «Undertrøje» og «Heldragt» som blir mest etterspurt av norske menn. Det er altså magen som er det største problemet.

– Tidligere var det flest menn i 50-årsalderen som kjøpte korsett hos oss. Nå virker det som at menn blir overvektige i en tidligere alder, og vi får stadig flere kunder i 30-årsalderen, sier han.

Skal du handle fra utlandet?Her er alt du trenger å vite om netthandel!

Etter slanking

Men Klarskov understreker at korsettene også har en sunnhetsfaktor.

– Korsettet gir støtte hvis man har vondt i ryggen. Vi har også en del kunder som har bruk for kompresjon etter en operasjon. Andre har gått kraftig ned i vekt, og har derfor en god del overskuddshud som de vil skjule, sier han.

Og korsettene er ikke ubehagelig å gå med, ifølge Klarskov.

– De er laget av bomull og spandex, så de gir støtte på de riktige stedene. Dessuten ser du mye penere ut, forteller dansken.

Relevante artikler videre:

Hudpleie for menn!Disse produktene bør menn ha på badet

Motetips for gutter!Kle deg som Justin Timberlake

Finn kule klær på nettet!Her er gode nettbutikker for klær

Ute etter nye sko?Her er de beste skobutikkene på nett

Publisert: