Svar på spørsmål

silje
Publisert:

God tirsdagsmorgen!

Det renner inn med spørsmål, så skal prøve å svare på noen før jeg løper i flere møter.

1. Hvor er hardcoveret på Iphonen din fra? Det har jeg kjøpt på ebay. Her har jeg lagt inn et søk.

2. Hvilken størrelse kjøpte du i Zara-trenchcoaten? Jeg kjøpte størrelse small.

3. Hvilken neglelakk har du på deg på gårsdagens detaljbilde? Den er fra Chanel vår/sommer og heter Riviera.

4. Går det an å gå i de treskoene du fant på Zara? De er høye, men med platå, så de er mer komfortable enn andre høye sko jeg har i skapet. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøpe de eller ikke...

5. Hvordan legger du øyevippefarge på vippene selv? Det gjør jeg ved å legge en bomullspad under det ene øyet og vippene over. Så legger jeg farge og lar det tørke. Ta et øye om gangen, så går det fint. Du kan også spørre en venninne om hjelp, hvis du synes det høres vanskelig ut.

6. Hvor har du kjøpt den lilla fluffy jakken? Den kjøpte jeg på Weekday i København og den er fra deres vintage avdeling, altså one of a kind.

7. Hvor er den hvite klokken din fra? Vet du hvor man får kjøpt Thomas Sabo -klokker? Den er fra Triwa. Du finner den i Koma-butikkene eller på nett. Sabo finner du blant annet hos David Andersen, men du kan også ringe forhandleren på 24 14 97 79 om du er på jakt etter en spesiell modell.

8. Hva er fem ting du satser på i vår? Hvis jeg bare skulle velge fem ting måtte det bli en lys trenchcoat, et par retro solbriller, en lysbeige eller semsket skinnjakke, et par clogger eller wedger og et skjørt i en fresh farge eller mønster, som kan pyntes opp eller ned. Egen sak om mine vårfavoritter er på gang.

Noe du lurer på? Legg igjen spørsmålet i kommentarfeltet!

Solbrillene på bildet er fra Carrera.

Publisert: