- Dårlig hår kan ødelegge antrekket

Dårlig hår kan ødelegge et ellers fint antrekk, mener Celina Midelfart og kjendisfrisør John Frieda.

Mari Glans
Publisert:

Torsdag ble det feiret at det er ti år siden Midelfart lanserte John Friedas produkter i Norge, og kjendisfrisøren John Frieda var kveldens æresgjest på den kjendisspekkede festen på Den Norske Opera.

John Frieda og hans følge for kvelden, Celina Midelfart, er ikke i tvil om hvorfor hans produkter har gjort så stor suksess i Norge.

- Det sies at håret er kronen på verket. Du kan ha den vakreste kjolen i verden, men om håret ikke passer så kan det ødelegge alt. Håret skal komplimentere hele deg, og ramme inn både ansiktet og antrekket, sier John Frieda til minMote, og Celina Midelfart er enig.

- Håret er en utrolig viktig del av et antrekk. Det er den viktigste faktoren til hvordan man føler seg, sier Midelfart.

Vil du ha ekstra skinnende og glansfull hår?Her er tipsene som gjør håret glansfullt

MinMote.no - Norges største moteside

Økt interesse for mote

Hun mener at norske kvinner har blitt mye mer bevisste på hårpleie og produkter de siste årene, i tillegg til å ha fått en økt interesse for mote og trender.

- Det har helt klart skjedd en utvikling den siste tiden. Norske kvinner reiser mer, leser utenlandske magasiner og plukker raskere opp trendene som kommer. Markedet har blitt mer globalt, og det påvirker også markedet for hårprodukter og andre luksusartikler at norske kvinner reiser mer og opplever nye ting.

Selv regnes Celina Midelfart som en av Norges best kledde kvinner, og får alltid høye plasseringer i motekåringer.

- Det er noe som jeg skiller veldig fra mitt profesjonelle liv, men det er klart at det er hyggelig og at man føler en takknemlighet over slike kåringer, sier Midelfart til minMote.

- Hva er god stil i dine øyne?

- For meg handler god stil like mye om en holdning som det ytre. Det er to faktorer som går hånd i hånd, sier Celina Midelfart.

Og for å se bra ut på håret har John Frieda løsningen.

- Den beste investeringen du kan gjøre for håret ditt er å velge riktige produkter for ditt hår og en god hårklipp. Mange klipper seg med kjøkkensaksen hjemme, men man skal aldri undervurdere hva en god klipp kan gjøre for utseendet ditt, avslutter Frieda.

Få sunt og vakkert hår!Les minMotes hårpleie-guide

Relevante artikler videre:

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Kle deg som stjernene!Bli kul i blazer

Lyst på en sexy festsminke?Slik sminker du sotede øyne

Publisert: