Cara Delevingne gjorde som Rihanna: Kastet BH-en på fest

forside riri og cara

Supermodellen Cara Delevingne (22) droppet ikke bare BH-en under gårsdagens prisutdeling. Hun kopierte også den samme designerkjolen som Rihanna (26) bar under amfAR-gallaen tidligere i år.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
forside riri og cara

Rihanna. Foto: Getty Images

forside riri og cara

Cara Delevingne. Foto: Getty Images

Det var ikke bare Rihanna som dukket opp lettkledd på British Fashion Awards som ble avholdt i London tidligere denne uken. Det var tydeligvis populært å gå uten BH denne kvelden. Da kjendisene skulle videre på etterfest, hadde flere av dem skiftet - Cara Delevingne gikk fra classy til utfordrende og var iført en superkort kjole med en noe spesiell overdel.

Unge Delevingne har på rekordtid seilt opp som en av verdens mest populære modeller. Les hvorforbriten er motebransjen heteste kvinne akkurat nå!

Vi vet ikke om vi kan kalle det en utringning, men avslørende var det i hvertfall. Kjolens brystparti var gjennomsiktig med kun noen kronblader som dekket Delevingnes brystvorter. Den dristige kjolen var designet av Tom Ford, og minner oss mistenkelig mye om kjolen Rihanna brukte under amfAR-gallaen tidligere i år. Delevingne holdt tilbehøret enkelt og hadde kun på seg en ring til antrekket. Skoene var høye, men enkle.

Hva synes du?

Se Tom Ford-kjolene her:

KORT OG GODT: Cara Delevingne var iført en lang paljettkjole fra Burberry tidligere i kvelden, men skiftet til denne korte saken da etterfesten begynte. Foto: Getty ImagesDRISTIG: Da Rihanna gjestet amfAR-gallaen tidligere i år, gikk hun for en utfordrende look. Foto: Getty Images
Publisert: