Interiørkupp du kan sikre deg før januarsalget er over

Nytt år, nye muligheter! Januarsalget er på hell og akkurat nå kan du oppgradere rommet, studenthybelen, leiligheten eller huset for en rimelig penge.

Interiørsalg på nett

Stol

Interiørsalg på nett

Pute

Interiørsalg på nett

Sengetøy

Interiørsalg på nett

Fruktkurv

Interiørsalg på nett

Lysestake

Interiørsalg på nett

Blomsterpotte

Interiørsalg på nett

Kommode

Interiørsalg på nett

Duftlys

Årets januarsalg nærmer seg slutten, men det er fremdeles gode muligheter til å gjøre kupp, både på klær og interiør.

Med en lommebok som er ganske skranten etter julehandel og nyttårsfeiring, passer det bra at januar er salgsmåneden over alle salgsmåneder. For hvem kunne ikke tenke seg å starte det nye året med en liten oppgradering av hjemmet?

Noen ganger er det nok å hente inspirasjon fra kule og trendbevisste folk som kan få oss til å se tingene vi allerede har med nye øyne, og ommøblere eller sette sammen ting på en ny måte. Er du likevel lysten på noe nytt har Minmote plukket ut noen av de beste interiørnettbutikkene som fortsatt har salgsvarer på lager.

Bolia

Salg Bolia

Sleek high back med skinnsete fra Bolia - spar 30 %

Salg Bolia

Floow sjenk fra Bolia - spar 40 %

Ut denne uken får du 40 prosent på flere lekre designsofaer fra den danske møbelkjeden Bolia. De kan også skilte med opp mot 50 prosent rabatt på mer enn 250 ulike varer – det være seg pyntegjenstander, bilder og rammer eller lamper.

Her er det gode muligheter for å gjøre et kupp på designinteriør som ellers kan svi godt i lommeboken!

Vi falt pladask for denne moderne stolen med klassiske referanser i oljet eik, som du nå får med 30 prosent rabatt. På den kule kommoden er det 40 prosent, men dette er dog møbler som likevel gjør et solid innhugg i lommeboken til de fleste, så dette er mer en investering enn et spontankjøp.

MinMote.no - Norges største moteside

Kremmerhuset

Salg Kremmerhuset

Fruktkurv fra Kremmerhuset - før: 159,-

Salg Kremmerhuset

Grønn lysestake/vase fra Kremmerhuset - før: 59

Fornyelse trenger slettes ikke koste skjorten, og på Kremmerhuset kan du faktisk gjøre kule kupp til under femtilappen!

Det er ikke mye som skal til før stuen får et lite løft, og den grønne lysestaken minner oss på at våren forhåpentligvis nærmer seg, selv om vi er nødt til å pakke oss inn i store ullgensere om dagen.

Zara Home

Salg Zara Home

Lyseblått sengetøy i mykt bomull fra Zara Home

Salg Zara Home

Lekkert satengsengetøy fra Zara Home

Zara Home har mye lekkert tilbehør til en billig penge. Butikken finnes ikke i Norge, men i nettbutikken deres kan du klikke hjem interiørartikler og få dem levert på døren! Enklere blir det ikke.

Få hotellfølelsen med nytt og deilig sengetøy i freshe farger. Det er lite som er så deilig som å krype inn i et nytt satengsengesett - særlig nå som det er så kaldt ute. Ja takk, sier vi.

MinMote.no - Norges største moteside

Ting

Salg Ting

Ferm living marmor lysestake rød - før: 159,-

Salg Ting

Kähler omaggio vaser mini gull - før: 399,-

I nettbutikken til Ting finner du merker som danske Ferm Living og Kähler, samt Arne Jacobsens Design Letters, Bruka design, Hay og mye, mye mer.

To av våre favoritter blant salgsvarene er denne røde marmorlysestaken og de populære vasene fra Kähler med gullstriper. Vipps, så har stuen fått et løft på nyåret.

Bolina

Salg Bolina

Pute fra Tine K Home hos Bolina - før: 459,-

Salg Bolina

Duftlys fra Selax hos Bolina - før: 399,-

Du trenger ikke kjøpe ny sofa eller spisestue for å følge trendene eller oppgradere hjemmet ditt. Pynteputer er et enkelt grep for å fornye stuen, og har du plass til å oppbevare dem kan du gjerne bytte litt mellom ulike farger og tekstiler når du går litt lei av det du har fremme.

Duftlys er både dekorativt og velgjørende forkropp og sjel, og passer like godt på badet som i stuen. Pass bare på at du ikke brenner flere lys med ulike dufter samtidig. Det kan fort bli litt kvalmende.

Sofies Villa

Salg Sofies Villa

Blomsterpotte fra sofiesvilla.no - før: 299,-

Salg Sofies Villa

Strikket pledd fra sofiesvilla.no - før: 999,-

Sofies Villa holder til i Drøbak og i Tønsberg, i tillegg til å drive nettbutikk. Butikken fører både møbler, interiørartikler og klær, og har fremdeles salg på en rekke varer.

Vi likte særlig godt denne keramikkpotten fra Bloomingville, som også kan brukes som vase, og drømmer om å pakke oss inn i dette deilige pleddet når vi kommer hjem. På denne nettbutikken finnes imidlertid noe for enhver smak og stil!

Bli inspirert: Hjemme hos Dagmar-selger Adeline Hermier

Hvordan var din opplevelse i dag?