Nyheter

H&Ms designersamarbeid med Balmain lekket på nett

BALMAIN-SØSTRE: Kendall og Kylie Jenner er blant stjernene Balmain har alliert seg med i forbindelse med kolleksjonen. De viste smakebiter av plaggene allerede under Billboard Awards tidligere i år. Foto: Getty Images

Allerede nå kan du se flere av plaggene fra luksusmerket Balmains nye kjedekolleksjon.

Line Blokhus
Publisert:

Dog er det hverken samarbeidspartneren H&M eller Balmain som har publisert bildene av klærne. Denne uken havnet nemlig Instagram-brukeren Kathryn Swartz Rees på en nettside som ikke egentlig skulle vært åpen for allmennheten. Der lå 99 bilder av den kommende luksuskolleksjonen for den svenske kjeden.

– Når jeg lette etter bilder fra kolleksjonen, kom jeg over et Google-søkeresultat fra H&Ms domene med en unormal tittel på siden, forklarer hun til Buzzfeed.

Les også: H&Ms nye designsamarbeid

Viralnettstedet Buzzfeed var blant de første som omtalte saken denne uken, og kort tid etter ble Rees' Instagram-konto, hvor alle bildene lå, slettet.

untitled link

Åpnet egen konto

Etter det kan det virke som H&M og Balmain bestemte seg for å komme den videre omtalen i forkjøpet, og opprettet en egen Instagram-konto hvor plaggene nå ligger ute. Se alle bildene her.

Inntil nå har kjeden og motehuset hatt stålkontroll på markedsføringen, og sakte gitt ut flere detaljer for å bevare en viss mystikk rundt lanseringen i november.

Bildene viser alt fra kjoler og festtilbehør til gensere, topper, sko og ytterplagg - alt i typisk Balmain-stil med detaljer i gull, sølv, perler og lignende. For herrekolleksjonens del er det endel enkle basisplagg som t-skjorter og jeans, men også mer iøynefallende skinnjakker, for å nevne noe. Modellene som fronter kampanjen er selvsagt sjefsdesigner Olivier Rousteings Balmain-army; Jourdan Dunn, Gigi Hadid og Kendall Jenner.

Hva prisene vil være er enda ikke kjent.

Les også: H&M og Alexander Wang: Ikke laget for norske kvinner

Til Buzzfeed sier en talsperson for gigantkjeden følgende:

- Bilder fra vårt samarbeid har dukket opp, og vi er gledelig overasket av fansens positive reaksjoner.

Knusende ro, der altså.

MinMote vært i kontakt med H&M Norge, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. De ønsket heller ikke å oppgi priser.

MinMote kommer også tilbake med en anmeldelse av kolleksjonen når den er lansert i sin helhet, med priser.

NYHETER

Kim Kardashian og Kanye West fronter vårkampanjen til motehuset Balmain

Spent på prisene

Når det gjelder bildene som er lekket, mener MinMote-leder Martine Lunder det er kjolene som skiller seg ut i kolleksjonen.

- Når det gjelder selve kolleksjonen – i alle fall det vi kan se – er jeg litt delt i meningene. Plaggene har samme estetikk som «vanlige» Balmain-plagg, men de glitrende genserne og skjortene ser litt billige ut – dessuten skal det litt til å få dem til å passe inn i en garderobe om du ikke har akkurat denne stilen, sier hun.

untitled linkuntitled link

- Kjolene derimot, ser helt fantastiske ut – det kunne være «ekte» Balmain-kjoler. Nå er jeg veldig spent på prisen, for om den er lav, er jo dette skikkelige kupp. Er den langt over standard H&M-priser, som de siste designersamarbeidene har vært, er det ikke like gøy, fortsetter Lunder.

untitled linkuntitled link

Det er også lekket bilder fra herrekolleksjonen, som visser klassiske Balmain-jakker med mye gull og detaljer, en heldress og et par enklere frakker - for å nevne noe.

- Jeg personlig liker de stilrene frakkene best - samboeren min hadde ikke fått gå med bikerjakke med stor gull-logo eller gullglitrende genser i alle fall.

untitled linkuntitled link
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Gravide Kim stjal showet med dristig utringning

 2. KJENDIS

  Sofia hylles for sofistikert luksuskjole

 3. BRUD

  Åtte inspirerende looks fra brudemoteuken

 4. KJENDIS

  Sjekk Sophie Elises ville stilforvandling

Finn mer innhold om:

 1. Kjendiser
 2. Balmain

Relaterte artikler

NYHETER

H&Ms designsamarbeid med Balmain kritiseres for høye priser

NYHETER

Kendall og Kylie Jenner lanserte sko- og klesmerke

NYHETER

Dette bør du shoppe og droppe fra Balmain x H&M

NYHETER

New York Fashion Week: Instagram-kontoene du bør følge

NYHETER

Seks høydepunkter fra Paris Fashion Week

NYHETER

Prada-visning tar av i sosiale medier

NYHETER

Golden Globe: Derfor gikk samlet Hollywood i svart