Se så like! Kate Moss tok med datteren på kino

TO DRÅPER I VANN: Det er ikke vanskelig å se at Kate Moss og Lila Grace Moss er i slekt. Foto: Getty Images
TO DRÅPER I VANN: Det er ikke vanskelig å se at Kate Moss og Lila Grace Moss er i slekt. Foto: Getty Images

Kate Moss (40) gjorde noe hun sjeldent gjør da hun poserte med datteren Lila Grace Moss Hack (12) for fotografene.Det er sjeldent hun er i rampelyset, men det var ingen som lurte på hvem Lila Grace var, da hun kom gående på den røde løperen til «Paddington»-premieren sammen med mamma Moss. Lila Grace har nemlig arvet morens verdenskjente modellansikt, og de smilte begge fra øre til øre for fotografene.

BLIDE: Kate og Lila Grace strålte for fotografene. Foto: NTB Scanpix
BLIDE: Kate og Lila Grace strålte for fotografene. Foto: NTB Scanpix

Lila Grace er Kate Moss' eneste datter, som hun har sammen med Jefferson Hack, som hun var sammen med på begynnelsen av 2000-tallet.

Kate Moss:Ikon for en generasjon

Det er ikke ofte Moss tar med seg datteren på offentlige tilstelninger, så denne gangen tok det ikke lang tid før bildene av de to og venninnen til Lila Grace dukket opp på motenettsteder som Marie Claire og Harpers Bazaar.

Hvem visste at de laget så fine klær til 12-åringer spør Fashionista.com, og sikter til Lila Graces herlige antrekk: Rutete bukser, wedge-sko med kilehæl, t-skjorte med trykk og denim-bomberjakke.

Kate selv så som alltid upåklagelig ut (hakket mer tekkelig enn forrige gang vi så henne) i sort kåpe og stjernespraglende skjerf i halsen. Kino-trioen poserte sammen under den store gjennomsiktige «Paddington»-paraplyen som alle premieregjengerne fikk.

Selv om hun er verdens kanskje mest kjente modell, er det heller ikke vanlig at Kate Moss snakker om datteren i intervjuer. Et par ganger har hun imidlertid gitt et glimt av hvordan det er å være datteren til en berømt supermodell.

- Hun liker ikke ting som er for sexy. Her om dagen ba hun meg om å knappe igjen en ekstra knapp, har hun sagt til Style magazine.

Lila Grace var selvsagt også en av de mange brudepikene i Kate Moss sitt bryllup med Jamie Hince i 2011.

Det er kanskje litt tidlig å si, men det spekuleres ikke overraskende allerede i om Lila Grace vil følge sin mors fotspor og bli modell. Kate Moss' lillesøster Lottie har allerede tatt steget, men foreløpig må vi nok smøre oss med tålmodighet når det gjelder Lila Grace. At hun er like vakker som sin mor er det i alle fall ingen tvil om!

BRUDEPIKE: På bildet er Lila Grace nummer to til venstre for Kate. Foto: NTB Scanpix
BRUDEPIKE: På bildet er Lila Grace nummer to til venstre for Kate. Foto: NTB ScanpixFinn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?