Supermodell Iselin Steiro om mammarollen:  – Jeg fikk rett og slett et spark i ræva

BLIR STUDENT: Iselin Steiro skal ta en mastergrad i arkitektur til høsten. Foto: Getty Images

Iselin Steiro (31) forteller at året hun ble mamma var hennes mest økonomisk innbringende år noensinne.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Da den norske supermodellen Iselin Steiro ble mamma for to år siden greide hun endelig å anerkjenne hvor mye modellkarrieren har betydd for henne, forteller hun i et magasinintervju.

Steiro ble oppdaget i London i 1999, og gikk sitt første catwalkshow i 2003. Siden den gang har hun jobbet med de største motehusene i verden og prydet utallige magasinforsider.

NYHETER

Iselin Steiro banet vei på New York Fashion Week

– Et spark i ræva

I et nytt intervju med magasinet Stella forteller 31-åringen åpenhjertig om hvordan livet endret seg etter at hun og ektemannen, skuespiller og lege Anders Danielsen Lie fikk datteren Sara (2).

Faksimile Stella Magasinet

Ifølge Steiro har 2016, året hun fylte 30 og hadde en ettåringen hjemme, vært hennes mest innbringende år noensinne. Hun vil ikke utdype hvor mye hun tjente.

Har du sett? Dette er mote-Norges mektigste

Men ifølge skattelistene stod hun oppført med 1,3 millioner kroner i inntekt og 5,2 millioner i formue i inntektsåret 2015. Tallene for 2016 er ennå ikke offentliggjort.

– Jeg fikk rett og slett et spark i ræva da jeg ble gravid, barn ble en veldig organiserende faktor i livet. Jeg bestemte meg for å kjøre på med modellkarrieren mens jeg fortsatt var ung, før jeg skulle gå i gang med arkitektstudiene for fullt igjen. Jeg innså at grunnen til at jeg hadde tvilt på studiene, handlet om at jeg ikke hadde vært klar for å nedprioritere modellkarrieren som jeg innerst inne har elsket uten å innrømme det, hverken overfor meg selv eller andre, sier Steiro til magasinet.

I fjor høst flyttet den lille familien på tre til Paris i to måneder for at Steiro kunne fokusere på karrieren. 31-åringen forteller at hun i begynnelsen av 20-årene satte seg tre mål.

– Og to av dem – cover på franske Vogue og Hennes og Mauritz­-kampanje – nådde jeg etter at jeg fikk Sara, sier hun og legger til at det siste målet forblir hemmelig.

Til høsten skal Steiro begynne å studere arkitektur, og dermed blir modellkarrieren lagt på hyllen.

MinMote har vært i kontakt med Steiro som ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer.Publisert: