Endelig viser Angelina Jolie frem brudekjolen

NYGIFTE: Angelina Jolie og Brad Pitt er et av verdens mektigste kjendispar. Paret har seks barn sammen. Foto: Getty Images

Kjendisparet Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) har holdt detaljene rundt bryllupet hemmelig, helt frem til nå.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Forrige uke ble det kjent at stjerneparet Jolie og Pitt giftet seg i all hemmelighet i deres egen private kirke i Frankrike 23. august. Det var kun 22 av deres nærmeste som deltok i feiringen, skriver E! News. I en eksklusiv utgave av magasinene Hello og People avslører Angelina det alle fashionistaer har ventet på - nemlig brudekjolen.

Foto: Faksimilie People

Personlig vri

Den off white silkedrømmen er designet av Luigi Massi for Atelier Versace, og var enkel og klassisk i snittet. I følge E! News bar Angelina et gullkjede med et bilde av moren sin, Marceline, inni.

Det som imidlertid skilte seg ut var Jolies slør og slep som var dekket av barnetegninger fra ingen ringere enn Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) og tvillingene Vivienne (6) og Knox (6).

- At kjolen er dekket med barnas tegninger er jo veldig søtt. Jolie er en kvinne som alltid har våget å gå sin egen vei, og derfor er dette veldig henne. Det er heller ikke overraskende at Jolie har valgt en silkekjole – det velger hun ofte på den røde løperen. Mens de fleste andre kjendisbrudene de siste årene har kastet seg på blondetrenden, holder Jolie seg tro mot sin egen stil, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Foto: Faksimile Hello

- Luigi er som familie for meg og jeg kan ikke se for meg at noen andre enn han kunne laget denne kjolen. Han bryr seg om barna og kjenner dem godt, så det var veldig gøy å lage kjolen, sier Jolie til People Magazine.

På sminkefronten valgte Jolie looken hun vanligvis går for på den røde løperen - hvor øynene fremheves med svart eyeliner og fyldige vipper. Håret var satt opp i en enkel knute.

Brad glemte slipset

Da Brad Pitt trakk Jolies slør til side, skal han ha gispet av lykke, sier en kilde til nettstedet E! News.

Ifølge People var Brad Pitt iført en dress han allerede hadde i garderoben på den store dagen. Slipset han bar skal han ha lånt av et av barna, fordi han glemte sitt eget hjemme.

Sjefdesigner for Versace, Donatella Versace, er blant dem som har gratulert brudeparet på Twitter. Hun benytter også anledning til å skryte av kjolen hennes motehus har laget.

Publisert:

Finn mer innhold om: