Kardashian-søster med rødmalt pelskritikk

PELSMOTSTANDER: Khloe Kardashian (29) har i flere år vært i mot ekte pels. På shoppingtur i New York mandag, var budskapet malt på fuskepelsjakken hun gikk med. Foto: Getty Images

Khloe Kardashian (29) viser hva hun mener om de som bruker ekte pels.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

29-åringen, som er det tredje tilskuddet i Kardashian-søskenflokken, har gjennom flere år vært tydelig på at hun er imot ekte pels. Dette viste hun til gangs på en shoppingtur i New York mandag, skriver Daily Mail.

Den fotside fuskepelsjakken hun gikk med, hadde nemlig påskriften «Fuxk yo fur» på baksiden, malt i en signalrød farge. En rekke fotografer var tilstede da hun og søstrene Kourtney (34) og Kim (32) ankom butikken DASH, som trioen selv har eierinteresser i. Jakken er ifølge den britiske avisen signert designer Joyce Bonelli.

Senere på dagen presiserte hun nok en gang hva hun mener om å bruke ekte pels: «Fuck yo fur!!! Fake fur all day people!», skrev reality-stjernen på sin Twitter-konto.

Frem til 2012 var hun en av dyrevernorganisasjonen PETAs ambassadører, og Khloe stilte naken opp på reklameplakater for å støtte deres arbeid. Hun trakk seg imidlertid fra PETA da en kvinne kastet mel over hennes søster Kim på et rød løper-arrangement i 2012. Kim Kardashian har vist seg i pels flere ganger.

Khloe hevder at kvinnen hadde tette bånd til organisasjonen, noe som gjorde at hun valgte å bryte med dem.

«Jeg har vært en offentlig støttespiller av PETA gjennom lang tid, men jeg har også vært veldig opptatt av anti-mobbing, så dette var en stor skuffelse for meg», skrev hun på bloggen sin den gang.

Hun presiserte også at hun aldri vil påtvinge andre hennes egne verdier, og at hun aksepterer at søsteren bruker pels.

«Personlig bruker jeg ikke pels, men det betyr ikke at jeg skal tvinge min overbevisning på noen andre - spesielt ved å krenke dem», skrev hun den gang.

Publisert: