Den norske «Gigi-genseren» utsolgt hos Colette

NORSK DESIGN: Gigi Hadid har blitt avbildet flere ganger med genser fra det norske merket Holzweiler. Foto: Raymond Hall/GC Images

Holzweilers oransje hettegenser fløy ut av den franske luksusbutikken på under ett døgn. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I begynnelsen av juni ble det klart at det norske suksessmerket Holzweiler skulle inn hos luksusbutikken Colette i Paris, i tillegg til Net-A-Porter.com tidligere i vår. Dette etter at en av verdens mest populære modeller, Gigi Hadid (22), har blitt avbildet med de karakteristiske hettegensere fra merket gjentatte ganger.

Ifølge Andreas Holzweiler, gründer og eier av merket, ble den oransje hettegenseren lagt ut for salg på Colettes nettbutikk tirsdag kveld, og allerede onsdag ettermiddag var den utsolgt.

– Det er helt utrolig kult! Vi hadde aldri forventet at det skulle gå så fort, sier Holzweiler til MinMote.

Skjermdump: Colette.fr

Skaper høye forventninger

HANG LOOSE: Kleshengeren på genseren er inspirert av Andreas Holweilers tatovering. Foto: Raymond Hall/Getty Images

Han forteller videre at det norske merket ikke har vært promotert hverken på sosiale medier- eller i den franske luksusbutikken, og at responsen er derfor er ekstra overveldende.

– Det er tydelig at folk følger med. Da Gigi gikk med den oransje genseren eksploderte det, så det er klart at hun er en stor bidragsyter til etterspørselen. I tillegg er oransje en sterk signalfarge og derfor et plagg som er svært synlig. Det er tydelig nå at vi har truffet med den fargen, fortsetter han.

Gründeren legger ikke skjul på at Holzweiler-teamet har feiret internt, men at suksessen også bidrar til at forventningene blir høyere - både for merket selv og hos kjøperne.

– Vi er veldig stolte, men samtidig klare over at dette også bidrar til at forventingene blir høyere. Derfor er det bare én ting å gjøre, nemlig å jobbe videre. Holzweiler er sugne på å fortsette å levere produkter som folk synes er kule.

untitled link
Publisert: