Beyoncés uretusjerte bilder splitter fansen: - Hun ser ut som en 50-åring

NATURLIG VAKKER: Popdronningen slik vi er vant med å se henne. Her fra Grammy-utdelingen i begynnelsen av februar. Foto: NTB scanpix

Da de omdiskuterte L'Oréal-bildene av den ellers så glattpolerte Beyoncé ble lekket onsdag, ble superstjernen både støttet og hetset av fansen.

Caroline Andrea Furu
Publisert:

For noen måneder siden klarte realitystjernen Kim Kardashian å «break the internet» med sitt vågale nakenbilde, og i går var det Beyoncés tur til å skape «viralsnakkis».

I motsetning til Kardashians frekke bilder i Paper Magazine, var ikke bildene av Beyoncé ment for dagens lys.

Latest Celebrity News, Gossip & Photos | TV & Showbiz | Daily Mail Online

Ble slettet

Det ble lekket godt over 200 uretusjerte bilder av sangfuglen, som var tatt i forbindelse med en make up-kampanje for skjønnhetsgiganten L'Oréal i 2013. I fjor fikk hun også kritikk da hun klippet luggen.

GLØDENDE: Beyoncé er kjent for sine prisvinnende prestasjoner på scenen, men også for sin naturlige skjønnhet. Foto: NTB scanpix

På de fleste andre bilder av popstjernen, er huden hennes tilsynelatende perfekt, mens på de uretusjerte bildene, kan man tydelig se at popsjernen sliter med uren hud og rynker, skriver Daily Mail.

Les også:Dette gjør du når kvisen har kommet

Ifølge CNN var det nettstedet The Beyoncé World som først lekket bildene, men senere slettet dem. Før bildene ble fjernet ble de angivelig snappet opp av nettsidene Defarmer og Complex. Det skulle ikke mer til før bildene gikk sin seiersgang både på internett og i sosiale medier.

«På grunn av gjentatte negative kommentarer har vi besluttet å fjerne bildene. Vi vil ikke starte noe drama eller krangling mellom fansen. Noen av meldingene vi har sett som har blitt postet, er helt grusomme, og vi vil ikke være en del av det. Vi la ut bildene av «dronningen» for å vise at hun er naturlig vakker, men samtidig menneskelig», skrev eierne av The Beyoncé World.

Delte meninger

Det er ikke bare «Queen Bey» som har skapt reaksjoner med bilder av sitt uretusjerte utseende – de siste årene har bådebloggere, kjendiser og modeller måttet svare for seg når det kommer til retusjering av virkeligheten. Sist ute var modellen Cindy Crawford, som blehyllet for bildene av sin uretusjerte kropp.

Beyoncés L'Oréal-bilder høstet derimot ikke bare komplimenter. Mens flere fans støttet stjernen på sosiale medier og var glade for å se en mer menneskelig side av «Flawless»-sangeren, virket andre provoserte.

POPULÆR DUO: Best kjent er artisten for sine elleville sceneshow og fengende sanger. Her sammen med ektemannen Jay-Z. Foto: NTB Scanpix

- Fortsatt vakker

Diskusjonen var spesielt populær på Twitter. Nedenfor er noen utdrag fra de støttende Twitter-meldingene rundt saken:

«Så Beyoncé er menneskelig, sjokk! Hun er fortsatt veldig vakker. Vi har alle kviser. Å lekke de bildene var veldig smakløst», skrev @MelanieCoMcoy.

«Beyoncés lekkede bilder er ikke SÅ ille», skrev @HolyPrismatic, og la ved bilde av sin egen hud.

«Hvis du er sjokkert over de lekkede bildene, så ta en god kikk på deg selv», skrev @Liannefielding.

Men det var også enkelte som postet fornærmende kommentarer om bildene på Twitter.

«De lekkede bildene av Beyoncé fikk meg til å føle at huden min er FEILFRI», skrev@beebo9

«Personlig er jeg fornærmet og forskrekket over å se at huden til Beyoncé ikke er laget av plastikk», skrev @morlonbrondo.

«Hun ser ut som en røyker, herregud, kommer hun til å saksøke dem for å ha lekket disse bildene?», skrev@MackNSweetJones.

«Hun ser rar ut, huden hennes ser ut som en 50-åring sin, ogden er uren og kvisete. Jeg liker heller ikke øyenbryn som er børstet oppover», skrev @amelievondollar til bildet @Closeronline la ut i sin Twitter-feed.

Publisert:

Finn mer innhold om: