Kim Kardashian West med ny look

SER IKKE SLIK UT: Kim Kardashian West har byttet ut de lyse lokkene, med en kortere og mer fargerik look. Foto: Willy Sanjuan/AP

Realitydronningen har nok en gang farget håret, men denne gangen i en overraskende farge. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å eksperimentere med sitt eget utseende. Det er den yngste søsteren Kylie Jenner som kanskje er mest kjent for å eksperimentere med hårfarger, men nå har storesøster Kim Kardashian West gått i hennes fotspor.

NYHETER

Bringer kroppsglitteret tilbake

Chris Appleton, en av Kardashian Wests faste frisører, har i julen lagt ut tre bilder hvor realitystjernen har lyseblått hår. Det er klippet i en rett bob-fasong og har en kald tone.

«Folkens la oss snakke litt om hvor heit Kim Kardashian ser ut», skriver han ved det første bildet.

Jenner har vist frem at hun ved flere anledninger bruker parykk for å kunne skifte farge ofte. Om Kardashian West faktisk har farget håret, eller brukt parykk på bildet har ikke blitt omtalt.

KLÆR

Kim Kardashian West skaper ny trend

Bildene er i samme stil som produktbildene for Yeezy season 6, som ligger på hjemmesiden til merket. For å vise frem klærne i kolleksjonen har Kardashian West blitt avbildet paparazzi-aktig i hverdagslige situasjoner. Paparazzibilder er dog ikke det, men stylede kampanjebilder til kolleksjonen, ifølge det britiske motemagasinet Dazed.

NYHETER

Kastet ut pressen før Yeezy-showet

Dette lyseblå settet er ikke på siden, men joggebuksen, crop-toppen og den oversized jakken kan ligne på de ektemannen Kanye West designer.

Kardashian West selv har ikke lagt ut bilder av sitt nye hår i julen. Der har hun kun lagt ut de 24 familiebildene som ble årets julekalender. På de bildene har hun langt, platinablondt hår. Looken lagde hun og Appleton til New York Fashion Week i september.

Kim Kardashian Wests famøse rumpe er blant dem som får skylden for kirurgi-boom, se flere i klippet under.

Publisert: