Dorthes skjønnhetstips: - Sverger til hold in og push up

Dorthe Skappel (48) trives  best uten sminke, har aldri kjøpt dyre skjønnhetsprodukter og tror det beste for kroppen er et langt boblebad. minMote klarte likevel å få ut et par brukervennlige beautytips fra landets ubestridte TV-dronning.

Camilla Bjørn
Publisert:

Body shape-produkter:

- Hold in, push up. You name it! jeg har alt som finnes på markedet. Det er jo en offentlig hemmelighet at mange benytter seg av bodyformende produkter, for å skjule små bulker og liknende. Og det er jeg den første til å innrømme at jeg gjør det. Ingen er perfekte og mye kan fikses på med disse produktene – spesielt når du skal være på TV. Jeg elsker dem!

Se hele intervjuet med Dorthe her!

Kroppsolje med rose fra Linda Johansen:

- Jeg har veldig, veldig tørr hud, og da hjelper denne oljen fra Lindas hudpleieserie kjempebra. Så den bruker jeg regelmessig. Dessuten elsker jeg duften. Den er helt nydelig.

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden:

- Når jeg ikke er på jobb og blir sminket av makeupartister, så trives jeg best uten noe som helst. Men Eight Hour Cream har jeg vært avhengig av i alle år. Jeg bærer den med meg overalt. Den kan brukes til absolutt alt fra solforbrenning til leppepomade. Naturlig og deilig.

Hudkrem:

- Jeg har aldri vært så veldig flink til å bruke dyre produkter. Men her om dagen var jeg på et sånt homeparty hos søsteren med Mary Kay produkter og de synes jeg funker kjempebra. Jeg prøver alt mulig jeg.

Badekuler:

- Jeg elsker å bade! Det er det beste jeg vet! Og nå har jeg oppdaget noen helt fantastiske badekuler fra butikken Lush som bruser. Disse putter jeg i badekaret og da slapper jeg skikkelig av. Ellers tror jeg lange turer er det beste for kropp og sjel. Kvelden før Gullruten er det siste jeg gjør å ta et laaaaangt avslappende bad. Da vet jeg at jeg er klar til jobben!

Øyedråper:

- Dette er litt rart, men jeg kommer fra en familie med skikkelige rennende øyner, så hver gang jeg skal på TV eller fest, tar jeg Clear Eyes-dråper, for å få et våkent og klart blikk. Det gir en fin effekt, selv om det ikke er noe bra å bruke over lang tid.

Relaterte saker videre:

Se Dorthes nye gullruta-kjole. Og resten av kjolene.

Glad i kjoler og skal konfirmeres? Her er tipsene for å bli kul til konfen.

Glad i kjoler? Her er ti fine vårkjoler.

Publisert: