Happy Valentine's day

silje
Publisert:

Los Angeles 14. februar 2000.

Kjæresten: - Valentine's day er egentlig helt latterlig. Du vet at folk håver inn penger over hele verden på at folk skal vise hverandre all sin kjærlighet på denne ene dagen i året?

Moi: - Betyr det at jeg ikke får blomster?

Mannen min er til tider brutalt ærlig, men er også den mest omtenksomme mannen jeg vet om. Ja da, jeg vet at Valentine er en utrolig kommersiell dag. Selv om jeg er en stor fan av at vi bør vise kjærlighet og omtanke til de vi er glade i gjennom hele året, så er det stas for mange å få litt ekstra oppmerksomhet på denne dagen. Det trenger ikke være dyrt, hva med en hjemmelaget romantisk middag eller en flaske vin? Det trenger absolutt ikke kun være til kjæresten, jeg tipper at din beste venninne blir like lykkelig for et kort eller en hyggelig telefonsamtale.

Siden jeg ligger febersyk i sengen, så hadde det vært ekstra hyggelig med noen blomster i dag (håper kjæresten leser denne). Føler uansett at det er litt grunn til feiring i dag, så deler ut et eksemplar av duften Lanvins «Marry Me». Alt du trenger å gjøre er å legge igjen din kommentar under om hvorfor akkurat du eller noen du er glad i fortjener den romantiske duften.

Publisert:

Finn mer innhold om: