Stjal showet i dristig kjole - har kapret ny mann og jobb

I forrige uke ble det kjent at «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (24) skal fronte Guccis nye parfyme. I går tok hun pusten fra fotografene iført en kjole fra et konkurrerende motehus.

Den blonde skuespillerinnen er høyt elsket av flere av de store motehusene i verden og designerne kjemper om å kle henne opp. Nå har det italienske motehuset Gucci kapret henne, og snart vil hun fronte deres nye parfymesatsning.

Lively er for tiden aktuell i Oliver Stones nye film «Savage», og da filmen hadde premiere i Hollywood i går kveld var det forventet at Lively skulle ankomme den røde løperen i et antrekk signert sine nye arbeidsgiver Gucci. Det gjorde hun ikke - stjernen glitret nemlig i en dristig couture-kjole fra Zuhair Murad.

LES OGSÅ: Ville tilstander på moteredaktørens garderobesalg: - budrunder, kø og kaos

Dette overrasket amerikansk presse, men Lively forteller at hun er strålende fornøyd med den nye jobben.

– Gucci er et merke jeg alltid har sett opp til fordi deres design, bilder og det de står for representerer styrke, sier Lively til WWD og legger til:

– Jeg kunne ikke vært mer glad for å jobbe med Gucci.

Også Guccis kreative leder er fornøyd med samarbeidet.

– Tross hennes unge alder er hun veldig målrettet og jeg liker den innstillingen. Hun er en diva på den rette måten, sier Frida Giannini.

Tidligere var det skuespillerinnen Scarlett Johansson som frontet Guccis parfymekampanjer, nå er det altså Lively som tar over det store motehusets jobb som ansikt utad.

Det er ikke den eneste stafettpinnen Lively tar over etter Johansson. For ifølge utenlandske medier dater hun Ryan Reynolds, eksmannen til Johansson.

LES OGSÅ: Nina Skarra vil gjøre bærekraftig mote sexy

LES OGSÅ: Hertuginne Kate på gjenbrukstoppen - bruker klær fra studietiden

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?