Atle Pettersen får neglelakk-kritikk - sjekk resten av Spellemann-herrenes antrekk

Kveldens store Spellemann-vinner Jarle Bernhoft får god kritikk også for klesvalget. Samtidig får Atle Pettersen både skryt og slakt for sin sorte neglelakk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Atle Pettersen stilte på den røde løperen i svart skinnjakke fra Adidas på årets Spellemann-utdeling. Bukse og skjorte er fra Jack & Jones og Pettersen var selv fornøyd med antrekket.

- Jeg føler meg ganske trendy, smiler han til VG.

Les minMote-Sonias dom over resten av herreantrekkene lenger ned i saken.

LES OGSÅ:Dama til Jarle Bernhoft best kledd

Atle Pettersen hadde dessuten lakket neglene sort for anledningen. Det får blandet mottakelse hos moteekspertene.

- Jeg syns det setter en ekstra piff på antrekket og det er en morsom greie. Jeg har lånt den av en venninne, sier Pettersen til minMote.

minMote-leder Sonia Huanca Vold og moteredaktør i Cosmopolitan, Elisa Røtterud, er ikke begestret for neglelakken.

- Menn skal være menn. Jeg kan ikke se for meg noe mer usexy enn en mann som sitter og lakker negler. Atle er en tøff type, men neglelakk blir feil uansett, sier Vold.

- Menn med neglelakk er som kaviar med gul ost. Det er en interessant kombinasjon for enkelte. Selv synes jeg det er ekkelt. På 90-tallet var det kanskje greit fordi det var så kvasi-intelligent og dystert, men i dag er det patetisk. Man kan selvsagt være uenig og det respekterer jeg. Folk må stå for sin estetikk, følger Røtterud opp.

MAG-redaktør Celine Aagard mener derimot at Atles neglelakk er sexy.

- Rockestjernene har gjort dette i en årrekk, så det er ikke akkurat et nytt fenomen, men jeg synes det er litt sexy. Atle har en gjennomført stil, og det er kult at noen tør å skille seg ut i Norge. Neglelakk på menn kan lett bli harry, men Atle kler det selv om han ikke heter Tommy Lee, sier Aagaard.

Sivert Høyem og Jarle Bernhoft

Jarne Bernhoft stilte i sine karakteristiske briller og klær fra Selected Homme. Sivert Høyen kom sammen med kjæresten Helene Brodtkorp og han hadde på seg smale sorte bukser og grå blazer.

Sonias dom, Sivert Høyem:

Sivert Høyem ser alltid bra ut på den røde løperen. Han er klassisk rocka og gjør aldri feil når det kommer til bekledning. Flere kjendiser burde gjøre som ham og gå for en nedtonet stil som ikke gjør for mye utav seg.

Sonias dom, Jarle Bernhoft:

Jarle Bernhoft har blitt hyllet for stilen sin av mange. Det er ingen tvil om at artisten har stilsans, men personlig er jeg er litt lei av nerdebrillene alle gikk med på Grünerløkka for noen år siden. Når det gjelder antrekket i kveld treffer Bernhoft som vanlig blink.

Lars Vaular

Lars Vaular hadde på seg grått fra topp til tå på Spellemann-utdelingen.

Sonias dom:

Lars Vaular er flink til å kle seg. I dag har Spellemann-vinneren gått for dress og slips, men han gjør det på sin egen måte. Dressen er kjempekul og det smale slipset helt riktig! Skulle jeg endret noe ville jeg byttet ut skoene.

Jonas Alaska

Jonas Alaska hadde på seg sort dress og får skryt for sitt smale slips av minMote-leder Sonia.

Sonias dom:

Jonas Alaska er en av Norges best kledde menn. Det får han til ved å kle seg i hvite skjorter og smale, sorte slips. Personlig er jeg ikke så glad i menn som prøver for hardt på motefronten. Det enkle er det beste og det har Jonas skjønt. Han er også den eneste norske mannlige kjendisen som faktisk kler hatt!

Jørgan El Fakiri og Karpe Diem

Mariann Thomassens kjæreste, Jørgen El Fakiri kom i blå skjorte - prikk lik skjorten til Chirag Patel fra rapduoen Karpe Diem. Duoens andre halvdel, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, stilte i baseball-inspirert jakke over en hvit skjorte.

Sonias dom, Jørgen El Fakiri:

Mariann Thomassens kjæreste, Jørgen El Fakiri, ser fantastisk bra ut. Han er alltid velkledd og i kveld har han på seg den samme skjorten som Chirag. Han gjør rett kombinere den med sort jakke og utvaskede, sorte jeans.

Sonias dom, Chirag Patel:

Chirag fra Karpe er høyt oppe på min liste over Norges best kledde menn. Skjorten fra Freudian Kicks er utrolig kul og kler rapperen godt. Hadde han droppet jakken ville han vært kveldens mannlige vinner på motefronten.

Sonias dom, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid:

Magdi er som vanlig velkledd. Rapperen har valgt slips i en frisk farge som kler ham. Veldig kult at han toner det hele ned med en sporty jakke.

Kurt Nilsen kom sammen med manager Jan Fredrik Karlsen. Mens Kurt var kledd i helsort hadde Jan Fredrik en sort blazer fra Costume National over en glitrende Rolling Stones-t-skjorte.

Kaizers-vokalist Jan Ove Ottesen hadde blant annet på seg lang frakk med pelskrage.

Sonias dom, Kurt Nilsen:

Kurt Nilsen går for helsort i kveld og kler det veldig godt. Hvis jeg skal pirke på noe, så må det bli buksene. Han burde valgt et par som satt litt bedre.

Sonias dom, Jan Fredrik Karlsen:

Jan Fredrik er en flott mann, men er ikke blant de best kledde i kveld. Dressjakken er perfekt, men han burde valgt sorte jeans til. Selv om The Rolling Stones er mitt favorittband, må jeg må likevel si at en glitrende tunge ikke tar seg godt ut på menn.

Sonias dom, Jan Ove Ottesen:

Jan Ove Ottesen har alltid vært flink til å kle seg. Også i kveld ser Kaizers-vokalisten bra ut. Frakken er flott og det samme gjelder frisyren.

Publisert:

Finn mer innhold om: