Oppussing

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største moteside

minMote har lenge trengt en oppussing og i dag har vi jobbet på spreng med å få opp våre nye og spennende sider. Fortsatt er det en god del som skal på plass, men håper at vi er oppe med alle nye detaljer i løpet av et par dager. Vi har valgt å tone ned det rosa og satse på mer en stil som forhåpentligvis appellerer til begge kjønn. Håper dere liker den nye looken, vi er ekstremt glade for å få en egne seksjoner for Mann, Streetstyle og Brud, siden dette er temaer som lenge har vært etterspurt fra dere lesere.

Vi kommer til å ha fullt fokus på brud og bryllup med mange spennende saker i sesongen fremover, og vi starter med dekning av prinsebryllupet i England på fredag. Selv er jeg meget spent på Kate Middletons brudekjole, og tipper stilen blir en blanding av klassisk og moderne.

Vil dere hjelpe oss å bli bedre eller få ditt bilde og link til din blogg eksponert under Streetstyle-fanen? Send meg gjerne en mail med bilde av deg selv, link til bloggen og info om ditt antrekk, eller legg din kommentar igjen i feltet under.

Foto: Sara Johannessen

Publisert: