10 lekre sandaler i butikk nå!

Det er sommer og tid for å slippe tærne ut i friluft. Her er ti lekre sandaler du finner i butikk nå!

Butikkene bugner av sandaler i alskens farger og teksturer, både med og uten detaljer som nagler, frynser og utsmykninger. De lar seg kombinere med det meste, men det fineste er ofte fotside sommerkjoler og skjørt.

Skal du for eksempel på shopping eller på stranden er et par sandaler det perfekte fottøyet i sommervarmen, men sandaler er også et godt alternativ i både bryllup og avslappede hagefester.

LES OGSÅ: Sommerens fineste kjoler – finn din favoritt!

Sliter du med sensitive føtter bør du velge deg et par i skinn, og gjerne bruke dem litt før du legger ut på de lengste turene - slik unngår du de verste gnagsårene. Sørg også for å få lagt en gummisåle på lærsålen, så holder sandalene bedre.

Sandalene kommer mer til sin rett om du gir føttene dine litt ekstra pleie i forkant. Et fotbad, fotkrem og stell av negler vil gi vinterføttene dine nytt liv. Topp pedikyren med en frisk lakk - har du et flerfarget antrekk kan det være fint om lakken matcher en av fargene i antrekket ditt. Har du et ensfarget antrekk bør du velge en frisk lakk som heller matcher noe av tilbehøret ditt.

LES OGSÅ: Dette har gått av moten

LES OGSÅ: Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie» – sjekk kjoledommen her

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?