Slik får du stilen til «Spider-Man»-kjekkasen - på budsjett

Skuespiller Andrew Garfield (28) er ikke bare flott i sitt røde og blå kostyme. Sjekk hans kule antrekk fra den røde løperen og få tips til hvordan du kan stjele stilen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Tidligere denne måneden hadde «The Amazing Spider-Man» premiere på norske kinoer.

I forbindelse med lanseringen av filmen har Andrew Garfield imponert på den røde løperen. Hovedrolleinnehaveren har dukket opp på tilstelning etter tilstelning med plettfrie antrekk.

La deg inspirere av skuespillerens kule stil, og se hvordan du kan kopiere den.

Slik får du stilen:

TIPS: Gjør som Garfield og hold deg til klassiske farger som hvitt, sort og blått. Skuespilleren er ikke redd for å kombinere sporty elementer som baseball-jakker og Converse-sko med finere skjorter. Denne typen antrekk gjør deg trendy på en avslappet måte, og fungerer like fint på jobb som på fest.

TIPS: Selv om skuespilleren vanligvis går for en avslappet hverdagsstil på den røde løperen, vet han å pynte seg når det virkelig trengs. Garfield holder seg unna kjedelige sorte dresser, men klarer likevel å se klassisk ut. En lysere dress er perfekt om sommeren, og blått og beige er en vinnerkombinasjon.

TIPS: Invester i en ordentlig basisgarderobe som enkelt kan matches med hverandre. Med mange klassiske plagg i garderoben, kan du dra på deg det første du finner og likevel se gjennomført ut. Det aller viktigste er å ha et par smale, sorte jeans som sitter godt og er behagelige på. Sørg også for å ha et godt utvalg enkle t-skjorter, ensfargede skjorter, en sporty jakke og et par tøysko.

LES MER: Årets bademote - slik blir du sommersexy

LES MER: Dette vil vi se på gutta i sommer - motebransjens drømmegutter

LES MER: Moteekspert: – Jentene kommer til å dåne

Publisert: