Nå blir Fam Irvolls liv realityserie

Hun har lenge vært en av de mest spennende norske designerne å følge med på. Nå skal Fam Irvolls (31) hektiske liv bli underholdning på TV.

Halstein Røyseland
Publisert:

Lady Gaga, Katy Perry og Marina & The Diamonds har alle lagt beslag på hennes fantasifulle kreasjoner. Mandag er altså den populære designeren klar med en egen TV-serie på TV 2 Bliss.

TV-serien følger Fam i løpet av et halvår som nybakt mamma, og gir et innblikk i hvordan det går når Fam skal kombinere den suksessfulle designkarrieren med ammetåke, bleieskift og babygråt.

Seerne får bli med når Fam designer klær, glass og sengetøy, arrangerer motevisninger, utstillinger og spiller inn film, ifølge TV2.

- Mesteparten av serien handler om Fam og jobb, mine jobbkollegaer, familien som hjelper meg - og ikke så altfor mye den personen jeg er hjemme med mann og barn. Samboeren min ser man ikke i serien i det hele tatt og barnet mitt vises kun på avstand. Men noe privatliv må jo inn der, da jeg blander jobb og privatliv en god del. Blan annet første tur på byen etter fødsel og en tur til London, sier Irvoll til minMote.

Les også:Fam Irvoll har blitt mamma

Les også: Ekspert om Fam Irvolls barnekolleksjon: - Fantastisk

Blant dem som dukker opp i programmet er alt fra familie til kjente venner som Samsaya, fotograf og filmmaker Marie Kristiansen og skuespiller Gitte Witt.

Hun forteller minMote at hun ikke tror det kommer noen «sjokkerende» sider fram i lyset.

- Dette er ingen crazy realityserie med masse «Paradise Hotel»-drama. Det er en veldig søt dokumentarserie.

Jeg har allerede sett det som er ferdig og jeg syntes de som har laget dokumentaren har gjort en veldig bra jobb, fortsetter Irvoll.

At hun nå blir TV-underholdning tror hun heller ikke vil ha så mye å si for karrieren.

- Om noe, ville et nok vært positivt. Grunnen til at jeg takket ja til dette prosjektet er jo at det er et fantastisk minne å ha for hele livet.

Serien samler jo på en eller annen måte mesteparten av familien min, vennene mine (de som har ønsket å være med) både fra Norge og London.

Det er jo en fantastisk dagbok, sier Fam Irvoll.

«Fam» har premiere på Bliss mandag klokken 20.30.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: