Nå får du kjøpt & Other Stories i Norge

MOTEFAVORITT: & Other Stories åpner nå nettbutikk i Norge. Foto: & Other Stories.

Den svenske motefavoritten & Other Stories åpner nå nettbutikk i Norge, men den fysiske butikken lar vente på seg.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

De siste ukene har H&M-gruppen åpnet for at nettbutikker som Monki, Weekday og Arket sender til Norge.

Men den vi har ventet aller mest på er & Other Stories.

Torsdag 25 april er ventetiden slutt, og nettbutikken åpner for sending til Norge, ifølge en pressemelding.

Butikken har blitt omfavnet av både kongelige og «kvinnen i gaten». Med butikker i de fleste europeiske storbyer og flere butikker internasjonalt har & Other Stories blitt et fast stopp på manges shoppingrute på ferie, men nå kan du altså shoppe fra sofaen.

Da det ble kjent at butikken skulle åpne i Norge var det først meningen at de skulle åpne en fysisk butikk på Majorstua i Oslo våren 2019. Denne butikken er ifølge kjedens managing director Sanna Lindberg fortsatt under arbeid, men det er fremdeles ukjent når den åpner.

– Vi har hatt hjertene våre rettet mot Norge en lang stund, så det er virkelig spennende, sier Lindberg i en pressemelding om det at de nå åpner nettbutikk.

KLÆR

MinMote-redaksjonens drømmekjøp i vår

Butikken er en high-end-variant av Hennes & Mauritz, og har siden kjeden så dagens lys i 2013 tiltrukket seg både it-jenter og kongelige.
Tidligere har både KRONPRINSESSE VICTORIA, DRONNING LETIZIA OG PRINSESSE SOFIA BLITT SETT I PLAGG FRA MERKET.

Lindberg sier til MinMote at de ønsker å tilby både klær, tilbehør, sko og skjønnhetsprodukter samlet under ett tak, og at de ser frem til å kunne kle opp norske kvinner.

– Norske kvinner har en så inspirerende og individuell stil, og vi gleder oss til å dele vår historie med dem, sier hun.

Hun får støtte fra skodesigner hos merket, Nicole Wilson. Hun mener det viktigste som designer for & Other Stories er å være nysgjerrig og ha det gøy.

– Vi vil inspirere kvinner til og mikse og matche klær. Med designatelier i Stockholm, Paris og Los Angeles gir det et interessant mangfold i kolleksjonene våre, uansett hvem du er eller hva slags stil du har, sier hun.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.