Meghan med tydelig nikk til prinsesse Diana på kleslansering

MOTE-HERTUGINNE: Meghan på lansering av sin egen kleskolleksjon i London. Foto: EPA/NEIL HALL

Hertuginne Meghan (38) hyllet prinsesse Diana på en helt spesiell måte.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Torsdag ettermiddag lanserte hertuginne Meghan en kleskolleksjon i samarbeid med verdighetsorganisasjonen Smart Works på John Lewis i Oxford Street i London. Hertuginnen var selvfølgelig kledd opp i sin egen kolleksjon i et par sorte dressbukser, en klassiske hvit skjorte og brunt belte som matchet de skyhøye pumpsene.

KJENDIS

Slik kan du kopiere Meghan-stilen

STILIG: Meghan ikledd dressbukse og skjorte fra egen kolleksjon. Foto: Doug Peters/Pa Photos

Selv om antrekket var splitter nytt hadde hun hentet fram et par spesielle smykker.

Hun hadde nemlig pyntet ørene med et par sommerfugl-øredobber i gull som hun har arvet fra sin avdøde svigermor prinsesse Diana. Diana hadde blant annet på seg øredobbene under en tur til Canada i 1986, året etter hun fødte prins Harry.

ARVET BLING: Megan med både øredobber og armbånd som hun har arvet av prinsesse Diana. Foto: Doug Peters/Pa Photos
SOMMERFUGL-ØREDOBBER: Prinsesse Diana i Canada i 1986 med øredobbene hertuginne Meghan har arvet. Foto: Ryan Remiorz/Pa Photos

Hertuginnen hadde også flere gullarmbånd rundt håndleddet, hvor også ett var prinsesse Dianas tidligere smykke – en armring med diamanter og blå stener. Diana hadde på seg armbåndet da hun besøkte et gamlehjem i London i 1990.

KJÆRLIG: Prinsesse Diana på besøk på at gamlehjem i London i 1990. Her har hun på seg armbåndet som hertuginnen har arvet. Foto: Pa Photos

Kleskolleksjonen i samarbeid med Smart Works består av klær og tilbehør for kvinner i arbeid, med blant annet en kjole, dressbukse, skjorte, blazer og skinnveske.
Kolleksjonen er til salg hos de britiske kjedebutikkene John Lewis og Marks & Spencer, og for hvert plagg som blir kjøpt blir et annet donert til Smart Works. Smart Works er en veldedighetsorganisasjon som hjelper arbeidsledige kvinner med å finne jobb, blant annet ved å finne passende antrekk til jobbintervju.

GOD KLEM: Hertuginnen gir en stor klem til designer Misha Nonoo som har hjulpet henne med å forme kolleksjonen. Foto: Mark Large/Pa Photos
NYHETER

MEGHANS VOGUE-UTGAVE BLIR ANKLAGET FOR KOPIERING

Flere er plaggene er allerede utsolgt, ifølge Daily Mail. Den britiske avisen skriver at noen av plaggene også har dukket opp på Ebay til nesten tre ganger den originale prisen.

Daily Mail skriver også at moteeksperter roser henne for kolleksjonen, da den er tilgjengelig for folk flest og passer ulike kroppstyper.

Publisert: