Kim Kardashian har hanket inn eksfange som modell

EN HJELPENDE HÅND: Kim Kardashian West ledet en kampanje som førte til at narkodømte Alice Marie Johnson ble en fri kvinne. Foto: AP

Kim Kardashian West jobbet hardt for å få Alice Marie Johnson (64) ut av fengsel. Nå er hun modell for realitystjernens undertøysmerke.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kim Kardashian West fikk den livstidsdømte oldemoren ved navn Alice Marie Johnson ut av fengsel i fjor. Hun satt inne som en såkalt ikkevoldelig narkoforbryter på det 22. året, og kvalifiserte ikke til prøveløslatelse. West engasjerte seg og arrangerte et møte med president Donald Trump som førte til at fengselsstraffen ble omgjort og Johnson ble sluppet fri.

Det ble et rørende første møte mellom oldemoren og realitystjernen en uke etter at hun ble en fri kvinne. Og det virker som de to har fortsatt å holde kontakten. Nå er nemlig den 64 år gamle oldemoren modell for Kardashian Wests nye shapewear-merke Skims.

Skims har delt en klipp fra kampanjevideoen på Instagram hvor Johnson deler sin personlige historie og hyller Kim Kardashian for innsatsen hun gjorde.

– Kim gikk til krigen for meg, for å kjempe for min frihet. Det er derfor jeg kaller henne min krigsengel, sier 64-åringen.

Johnson har på seg en sort bodysuit, og etter hvert tar hun på seg en elegant fotsid kjole.

– Dette undertøyet får meg til å føle meg fri, avslutter hun.

Kontroversielt undertøysmerke

Wests nye merke Skims har ikke akkurat gått ubermerket hen. Da hun først annonserte undertøysmerket fikk det under navnet Kimono som fikk hard kritikk. Kritikken kom fordi flere ANKLAGET HENNE FOR KULTURELL APPROPRIASJON med det gamle navnet «Kimono» og mente det var respektløst. Den japanske kimonoen er en fotsid drakt, som er i stor kontrast til det figurnære undertøyet signert Kardashian West.

Hun skiftet imidlertid nylig navn til Skims, og takket fansen for at de hjalp henne med å forstå at navnet ikke var innenfor.

– Fansen og følgerne mine er en stor inspirasjon for meg, og jeg hører alltid på deres tilbakemeldinger og meninger. Jeg er så glad for at de delte sine ideer til det nye navnet, sa hun.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: