Hvordan blir prinsesse Madeleines brudekjole?

Forventningene er store til kjolen prinsesse Madeleine skal bære når hun endelig gifter seg med sin Chris O'Neill.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den svenske prinsessen begynte å date den amerikanske millionæren høsten 2010, etter at de møttes på en middag med felles venner. I midten av januar 2011 skrev Aftonbladet at Madeleine og Chris var et par, og for kort tid siden bekreftet de at de er forlovet.

Ringen Chris har satt på forlovedens finger skal være verdt en million kroner, og forlovelsesbildene ble tatt av den populære motefotografen Demarchelier. Blant annet derfor er forventningene enorme til hva slags kjole prinsesse Madeleine skal gå til alters med.

Nederst i saken kan du se noen av prinsesse Madeleines flotteste kjoler opp gjennom årene.

Ettersom Madeleine har bodd i New York de siste årene, tror den svenske moteeksperten Camilla Thulin at det blir en amerikanske kjendisdesigner som får oppdraget.

- Hun har jo tatt steget og flyttet til utlandet for å bosette seg, og ettersom hun bor i New York velger hun sikkert en kjole fra Vera Wang, sier Thulin til Expressen.

Prinsesse Madeleine har markert seg som en moteinteressert og glamorøs prinsesse, og opp gjennom årene har hun vekket oppsikt med både utringede og tettsittende kreasjoner. Skal hun følge den bryllupstradisjonen, kan hun imidlertid ikke velge verken stroppeløs eller dypt utringet kjole.

minMote-leder Sonia Hunca Vold håper likevel prinsessen tør å skille seg ut på den store dagen.

- Prinsesse Madeleine er uten tvil en av Europas heteste prinsesser. Hun våger å være sexy og er glad i både utringninger og ettersittende kreasjoner. Jeg har virkelig store forventninger til både kjole, makeup og hår. Jeg håper hun lar sine vakre lokker henge løst, og jeg er veldig spent på om det blir en blondine eller en brunette som går opp kirkegulvet, sier Vold.

Da kronprins Guillaume giftet seg meg sin Stéphanie i Luxembourg for kort tid siden, valgte hun en langermet kreasjon fra Hollywood-favoritten Elie Saab. minMote-leder Vold håper Madeleine tenker i samme retning.

- Kjolen bør fremheve prinsessens flotte figur samtidig som den er sart og ikke for dristig. Elie Saabs vår- og sommerkolleksjon for 2013 har mange nydelige kreasjoner som ville kledd henne perfekt, sier Vold.

minMote har plukket ut noen av Madeleines vakreste kjoler. Hva slags brudekjole tror du hun kommer til å velge? Diskuter i kommentarfeltet!

Les også:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: