FÅR SKRYT: Hertuginne Kate får skryt for gravideantrekkene sine. I går gikk hun for en lekker blondekjole, designet av kjoledronningen Diane Von Furstenberg. Foto: Getty Images
Nyheter

Hertuginne Kate viste babymagen i eksklusiv designerkjole

Gravide Kate fortsetter å imponere på klesfronten, og dukket i går opp på The Royal Palace i en svart blondedrøm av en kjole. 

 • Thea Roll Rakeng
 • Katarina Petrovic
Publisert:

Det var under et offisielt kulturarrangement på The Royal Palace i går at hertuginne Kate (32) dukket opp i en lekker, svart blondekjole. Den gulvlange kjolen var fra motehuset Diane Von Furstenberg, og har også fått skryt av britiske medier.

Hertuginnen er, ifølge Daily Mail, 16 uker på vei i svangerskapet, og man kunne så vidt skimte hennes voksende mage bak designerkjolen.

Kate har markert seg som et stilikon og flere av kjolene hun viser seg med, blir ofte utsolgt etter kun noen timer. Da hun gikk gravid med Prins George, ble hun hyllet for sin moteriktige stil.

Den eksklusive designerkjolen hadde gjennomsiktige partier på armene og var heldekket av sensuelle blonder. Halsen var delikat utringet og hadde små frynser fra blondene for å røffe opp det konservative uttrykket.

Hertuginnen er ikke den eneste som får moteskryt for sin voksende mage, sjekkde best kledde, gravide motekjendisene her!

Hertuginnen hadde valgt en avslappet oppsats på håret, hvor alt var samlet i en løs knute i nakkne. Som tilbehør gikk Kate for store diamntøredobber med heng og en svart clutchveske. I kjent stil var øynensminken mørk markert.

Se det lekre antrekket under:

SETT PÅ MAGEN: Kate Middelton fikk massiv moteskryt under sitt forrige svangerskap, og det ser ikke ut til at hun satte streken der. Også nå dukker Kate opp i det ene moteriktige gravideantrekket etter det andre. Legg merke til babymagen. Foto: Getty Images
SENSUELL i SVART: Hertuginnen ankom The Royal Palace i en fotsid blondekjole designet av Diane Von Furstenberg i anledning kulturarrangementet Royal Variety Performance. Foto: Getty Images
Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Sveriges Sofia Hellqvist tok en Kate

 2. NYHETER

  Dette er Kates sminkefavoritter

 3. KJENDIS

  Gravide kjendiser: Sjekk den kule stilen

Finn mer innhold om:

 1. Kate Middleton
 2. Graviditet og fødsel

Relaterte artikler

KJENDIS

Kate viste frem magen i mamma-kåpe fra eksklusiv kjendisdesigner

NYHETER

Hertuginne Kate viste babymagen i trendy mamma-kjole

KJENDIS

Prinsesse Madeleines beste gravid-antrekk

KJENDIS

Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

KJENDIS

Gravide Kate strålte i knallrødt «femme fatale»-antrekk

NYHETER

Gravide Kates designerkjole utsolgt i superfart

KJENDIS

Høygravide Kate får skryt for babyrosa luksusantrekk