Helen Hunt i «billigkjole» på den røde løperen

Hollywood-veteran Helen Hunt (48) fikk sikkert eksklusive Oscar-kjoler kastet etter seg, men valgt en billigvariant fra H&M.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hollywood-veteran Helen Hunt (48) fikk sikkert eksklusive Oscar-kjoler kastet etter seg, men valgt en billigvariant fra H&M.

Det var umulig å se med én gang at Hunts kjole var en kjedekjole. Den midnattsblå kreasjonen satt som et skudd på skuespillerinnen, som skilte seg ut mellom alle Armani- Gucci- og Versace-kjolene. Hunt kompenserte dog med å bære smykker til en verdi av nesten 4 millioner kroner.

Se alle kjolene her!

Ifølge E! Online har H&M laget silkekjolen spesielt til Hunt, og ikke bare er den billig - den skal også være miljøvennlig.

- Kjolen er faktisk like grønn som den er blå, lo stjernen til E! Onlines reporter på den røde løperen.

LES OGSÅ:Tidenes vakreste Oscar-kjoler

En talsperson fra H&M avkrefter imidlertid at kjolen vil havne i butikk, ettersom den er spesialsydd til Helen Hunt.

De lang mer verdifulle smykkene er fra Martin Katz, som spesialiserer seg på vintage-smykker. Hunt valgte små diamantøredobber, men et store smykke med flere lag diamantkjeder og et stort, klirrende armbånd.

minMote-Sonia har kåret svenske Alicia Vikander til kveldens best kledde, med Jessica Chastain hakk i hæl. De hadde til sammenligning på seg eksklusive designerkjoler fra hanholdsvis Elie Saab og Armani. Agnes Kittelsen valgte en kjole fra Nina Skarra og Hadia Tajik gikk for Leila Hafzi.

Det ble for øvrig ingen Oscar på «Kon-Tiki»-gjengen. Prisen gikk til forhåndsfavoritten «Amour».

Hva synes du om Helen Hunst H&M-kjole? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert: