Nyheter

Sjekk John Arne Riises luksusantrekk

LUKSUSMOTE: Fotballspilleren John Arne Riise dukket opp i luksusantrekk da han langet ut mot Norges Fotball Forbund. Foto: NTB Scanpix

Fotballspilleren John Arne Riise (32) dukket opp i luksusmote, da han møtte pressen etter å ha langet ut mot Norges Fotballforbund på TV 2.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Fotballspillere er mer kjent for sine sportslige prestasjoner på fotballbanen enn sin sans for design og mote. Opp gjennom årene har likevel mange fotballspillere begynt å vise interesse for eklsklusive klær. John Arne Riise er intet unntak. Da han møtte pressen mandag kveld, etter å ha langet ut mot Norges Fotballforbund i Tv 2s «Sommertid», var han iført luksusdesign fra topp til tå.

– Fotballspillere er kjent for å ha en litt flashy stil, og John Arne Riise utmerket seg tidlig som en mann med sans for iøynefallende luksusdesign, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Riise var iført lakserosa t-skjorte, jeans, naglesko, briller, belte og klokke. Ved første øyekast kan dette se ut som et avslappet hverdagsantrekk, men ved nærmere ettersyn viser det seg at antrekket er råeksklusivt.

LUKSUSDESIGN: Celina Midelfart viste seg nylig i en eksklusive veske fra Hermès. Foto: Mattis Sandblad/VG

Skoene er fra skokongen Christian Louboutin, som lenge har designet statussko til kvinner og som i fjor lanserte sin første skokolleksjon for menn. Ifølge butikken Vincci i Bergen koster skoene om lag 6000 kroner. Det berømte skomerket er sett på stjerner som Kanye West, Pharrell Williams, Lil’ Wayne og Will.I.Am.

Det sorte skinnbeltet er fra det franske motehuset Hermès. Den norske leverandøren opplyser om at beltet er en bestselger, og at prisene på beltet ligger på mellom 3500 - 7500 kroner.

– Hermès er det ultimate statussymbolet blant moteinteresserte. Celina Midelfart ankom jo prinsessebryllupet i Sverige med en veske fra det franske motehuset til 280.0000 kroner. Jeg synes også menn skal få lov til å bruke penger på luksusklær om de ønsker det, uten at man skal rynke på nesa av den grunn. John Arne Riise må imidlertid se seg slått av Røkke når det kommer til luksusko - han har nemlig et par i krokodilleskinn til hele 100.000 kroner, sier Huanca Vold.

Riise har toppet antrekket sitt med flere luksuriøse detaljer: I t-skjorten henger et par Carrerea solbriller fra fjorårets kolleksjon og rundt armen har fotballspilleren en moteriktig klokke.

– Det ser ut som en sort keramisk J12 fra Chanel - det er den mest kjente klokkemodellen fra motehuset. Personlig synes det er en er litt jålete klokke, sier Anders Ringdal, urmaker hos Urmaker Larsen.

Mens solbrillene koster om lag 1200 kroner, har klokken en utsalgspris på rundt 30.000 kroner.

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Celina Midelfart med krokodilleskinnveske til om lag 280.000 kroner

KJENDIS

John Arne Riise ble mobbet for utseendet: - Louise har gitt
meg selvtillit

NYHETER

Slik får du Celina Midelfarts sexy festivalstil

NYHETER

- Ville aldri brukt 160.000 kroner på denne klokken

NYHETER

Sjekk kjendisenes luksusbriller og stjel stilen for en rimelig penge

NYHETER

- Beckham knuser Ronaldo i trusekrigen

NYHETER

Celina Midelfart får kjolerefs av svenskene: - For avkledd for kongefest