Moteekspert: – Jentene kommer til å dåne

Svenske Alexander Skarsgård (35) har inngått en kontrakt med Calvin Klein. Skuespilleren skal fronte motehusets nye parfymekampanje.

«True Blood»-skuespilleren som for tiden er aktuell med filmen «The Battleship», hvor han blant annet spiller mot Rihanna, skal fronte den nye parfymekampanjen til et av verdens største motehus. Det er amerikanske Calvin Klein som har kapret Skarsgård, og sjarmøren skal ha blitt fotografert for allerede to måneder siden.

Informasjonen rundt selve lanseringen av herreparfymens kampanje holdes foreløpig tett til brystet, men amerikanske nettsteder tror kampanjen kommer i forbindelse med den nye sesongen av «True Blood» som har premiere førstkommende søndag.

LES OGSÅ: Bli med hjem til minMote-Sonia

– Nå går den ene drømmen etter den andre i oppfyllelse for jenter verden over. David Beckham kaster klærne for å selge H&M-truser, Brad Pitt skal fronte Chanels ikoniske parfyme No. 5, og nå skal altså Alexander Skarsgård selge parfymer for Calvin Klein. Jentene kommer til å dåne! Calvin Klein er kjent for sine dristige kampanjebilder, så sjansen er stor for at vi får se den svenske kjekkasen i bar overkropp, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Dette er ikke første gang Skarsgård pryder en motekampanje. For to år siden var han også ansikt utad for herredressdesigneren Hickey Freeman. Kampanjen ble skutt av den berømte motefotografen Annie Leibovitz.

LES OGSÅ: Pupper, rumpe og lår – kurvene gutta kjemper om

LES OGSÅ: Olsen-tvillingene knuste utfordrerne - stakk av med gjev motepris

Hvordan var din opplevelse i dag?