Er du klar for tropefeber?

Selv om det fortsatt er noen måneder til varmen kommer, er butikkene allerede fylt opp med sommerlig Hawaii-mote.

Denne sesongen skal du boltre deg i alt som minner om en solferie i sydligere strøk. La deg friste av kokosnøtter, ananaser og palmer neste gang du er på shopping.

Da designeren Mara Hoffman viste frem sin vår- og sommerkolleksjon var modellene pyntet med palmeblader i håret og kledd i fargesterke plagg. Hos Isabel Marant fikk vi se Hawaii-blomster i både lilla, rødt og sort.

Som vanlig er stjernene tidlig ute med trendene, og i forrige måned dukket skuespiller Selena Gomez opp på filmfestivalen South By Southwest i Texas iført et rødt blyantskjørt og en trendy magetopp med tropisk mønster. Filmstjernen valgte korallrøde lepper og løst, bølgete hår til antrekket – en perfekt skjønnhets-look til denne stilen!

For å sette sammen den perfekte tropiske cocktailen til deg selv, bør du tenke over hva som passer til din stil og fargene i garderoben din. Er du ikke glad i farger, er det ikke noe i veien for at også du kan bruke trenden. Både Hawaii-mønster og tropiske trykk kommer nemlig også i sort og hvitt. Et annet nokså minimalistisk alternativ er den hvite buksen med palmer langs sidene kombinert med en hvit t-skjorte, hvite spisse pumps og en hvit clutch.

Har du en leken stil, kan du selvsagt velge og vrake i knallfarger og søte trykk. Både Mara Hoffman og Isabel Marant ønsker en tropisk vår velkommen med trykket «Aloha». Er du klar for å gjøre det samme?

Hvordan var din opplevelse i dag?