Designere nekter å låne ut klær til Miley

KONTROVERSIELL: Miley Cyrus er kjent for sine avslørende antrekk. Tirsdag forrige uke stod hun på MTV Unplugged-scenen iført et denimantrekk. Like før jul viste hun seg flere ganger i truse og body. Foto: Getty Images

Det ser ikke ut til at Miley Cyrus (21) vil dekke seg til med det første. Anerkjente designere er nemlig redde for å kle stjernen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Skandalestjernen Miley Cyrus, som den siste tiden har gjennomgått en enorm stilforvandling, splitter motebransjen. Mens store motemagasiner som Elle, Harper’s Bazaar, V, Cosmopolitan, W og Love nylig har fått 21-åringen til å posere for dem, er flere designere skeptiske til å bli assosiert med henne.

Ifølge motenettstedet Fashioniasta forteller Love-stylisten Katie Grand i siste utgave av magasinet at det var vanskelig å låne klær til fotoopptaket med Cyrus fordi designere har delte meninger om henne.

«Mange mennesker jeg respekterer ville ikke involveres. De trodde det var noe overfladisk ved henne – til og med farlig», skriver Grand.

Mangel på klær har nærmest blitt et varemerke for Miley Cyrus, og på ett av bildene i Love poserer hun nok en gang toppløs. Også på forsiden av den siste utgaven av motemagasinet W er hun avbildet splitter naken.

Den anerkjente designeren Marc Jacobs er blant dem som mer enn gjerne assosieres med Cyrus, som i fjor høst røpte at det var nettopp Jacobs som gjorde henne moteinteressert som 16-åring.

Da designeren svarte med å hyre henne inn som kampanjemodell i sin nye vårkampanje, møtte også han motstand. Hans faste motefotograf Juergen Teller nektet nemlig å fotografere stjernen.

Kanye West er på sin side stor tilhenger av Cyrus, og har blant annet overøst henne med dyre designersko.

Publisert:

Finn mer innhold om: