Nyheter

Designere nekter å låne ut klær til Miley

KONTROVERSIELL: Miley Cyrus er kjent for sine avslørende antrekk. Tirsdag forrige uke stod hun på MTV Unplugged-scenen iført et denimantrekk. Like før jul viste hun seg flere ganger i truse og body. Foto: Getty Images

Det ser ikke ut til at Miley Cyrus (21) vil dekke seg til med det første. Anerkjente designere er nemlig redde for å kle stjernen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Skandalestjernen Miley Cyrus, som den siste tiden har gjennomgått en enorm stilforvandling, splitter motebransjen. Mens store motemagasiner som Elle, Harper’s Bazaar, V, Cosmopolitan, W og Love nylig har fått 21-åringen til å posere for dem, er flere designere skeptiske til å bli assosiert med henne.

Ifølge motenettstedet Fashioniasta forteller Love-stylisten Katie Grand i siste utgave av magasinet at det var vanskelig å låne klær til fotoopptaket med Cyrus fordi designere har delte meninger om henne.

«Mange mennesker jeg respekterer ville ikke involveres. De trodde det var noe overfladisk ved henne – til og med farlig», skriver Grand.

Mangel på klær har nærmest blitt et varemerke for Miley Cyrus, og på ett av bildene i Love poserer hun nok en gang toppløs. Også på forsiden av den siste utgaven av motemagasinet W er hun avbildet splitter naken.

Den anerkjente designeren Marc Jacobs er blant dem som mer enn gjerne assosieres med Cyrus, som i fjor høst røpte at det var nettopp Jacobs som gjorde henne moteinteressert som 16-åring.

Da designeren svarte med å hyre henne inn som kampanjemodell i sin nye vårkampanje, møtte også han motstand. Hans faste motefotograf Juergen Teller nektet nemlig å fotografere stjernen.

Kanye West er på sin side stor tilhenger av Cyrus, og har blant annet overøst henne med dyre designersko.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Design
  2. Mote
  3. Miley Cyrus

Relaterte artikler

NYHETER

Stjernefotograf ville ikke fotografere Miley Cyrus

NYHETER

Miley Cyrus poserer toppløs for abortsaken

NYHETER

Miley Cyrus og Rihanna konkurrerte om drøyeste kjole

NYHETER

Miley Cyrus overrasket i vilt nakenantrekk

HÅR

Miley Cyrus bringer tilbake omstridt hårtrend

NYHETER

Beyoncé skaper motehistorie

NYHETER

Oscar-utdelingen: Se de drøyeste nachspiel-kjolene