Sjekk hvem som spritet opp moteuken i Paris!

HISTORISK: Derek Zoolander (Ben Stiller) og Hansel (Owen Wilson) på sin aller første ordentlige motevisning i Paris. Foto: NTB scanpix

Mote-publikummet fikk seg en solid overraskelse under tirsdagens Valentino-visning i Paris da to «modeller» utenom det vanlige plutselig inntok catwalken.

Catherine Gonsholt Ighanian
Publisert:

Det var nemlig ingen ringere enn Hollywood-veteranene Ben Stiller (49) og Owen Wilson (46) som med alvorspreget mine og innstudert modellgange åpenbarte seg midt i det ultraglamorøse moteshowet.

Men helt seg selv var de ikke - derimot figurerte de som sine verdensberømte modellkarakterer Derek Zoolander og Hansel fra den populære «Zoolander»-filmen. Og de har ikke glemt «Blue Steel»-poseringen fra 2001-filmen, må du tro!

BLIKKET: Ben «Zoolander» Stiller med en av positurene han gjør desidert best. Foto: NTB scanpix

Stuntet vekker naturlig nok oppsikt da moteuken i Paris er nemlig av det seriøse og anerkjente slaget. Humoristiske innslag som dette hører med til sjeldenhetene - ikke minst kombinert med det klassiske, tradisjonsrike motehuset Valentino, som er blant luksusfavorittene til kronprinsesse Mette-Marit.

Hylles på sosiale medier

Det amerikanske motemagasinet ELLE er blant mediene som er imponert over kjendisguttas innsats.

«Praktfullt», skriver de på Twitter.

Også herremagasinet GQ og NY Mag skryter av Valentino-stuntet.

Mens Zoolander stilte i skinnende, mørke bukser med matchende jakke og grå frakk, var Hansel iført noe som lignet en silkepysjamas under en lysegrå frakk.

Det er nærliggende å tro at Stiller og Wilson stilte opp for å skape blest om «Zoolander»-oppfølgeren som i disse dager er under innspilling i Roma. Filmen får premiere til neste år.

«Genial markedsføring», konkluderer Elle Magazine på Instagram - hvor de poster bilde av gutta sammen med stjernemodell Cara Delevingne.

Valentino har selv skrytt av stuntet på Twitter og lagt ut bilde av Zoolander, Hansel og Vogue-dronning Anna Vintour.

MinMote.no - Norges største moteside
SERIØSE: Ben Stiller og Owen Wilson fikk tilskuerne til å trekke på smilebåndene og knipse vilt. Foto: NTB scanpix
Publisert: