Norsk moteblogger kan vinne ettertraktet stylistjobb

Moteblogger Ulrikke Lund (21) konkurrer med motebloggere verden rundt om en ettertraktet stylistjobb, men har ingen store ambisjoner om å bli stylist.

Rikke Monsen
Publisert:

Ulrikke Lund (21) har en av landets mest leste bloggere med ca. 35.ooo lesere om dagen, ifølge blogglisten. Lund ligger i tillegg godt an til å vinne konkurransen «Asos Future Stylist 2011», som er en konkurranse der bloggere over hele verden skal style hver sine antrekk utifra et tema.

- Jeg ble glad de hadde valgt meg ut, med mange andre gode motebloggere fra verden rundt. Jeg holder meg tro til min look og smak, og mikser det sammen med utfordringene. Konkurransen har jeg behandlet som en vanlig shoppingrunde. Kanskje det er nå min nettshoppingavhengighet kommer godt med, sier Ulrikke Lund til minMote.

Konkurransen går ut på at en håndfull bloggere fra hele verden skal style et antrekk utifra et tema, og for å gå videre til neste runde er det om å gjøre å få flest «likes» på konkurransens Facebook-side. Premien i konkurransen er et stylingoppdrag for kleskjedens magasin «Asos Magazine» og vinneren får også avslag på klær hos kleskjeden livet ut.

Slik kan du få glansfullt og skinnende hår.Les mer her!

Uhell i klesveien

- Jeg har vært innom noen av bloggene til de andre deltakerne og USAs deltager Karen Blanchard har en flott blogg. Men jeg håper på seier. Det må man jo alltid gjøre, mener 21-åringen.

Nå er hun og seks andre bloggere inne i semifinale-runden, og gjennom hele konkurransen har Ulrikke vært i føringen, tidvis med tusen stemmers overvekt. Men stylingen har ikke alltid vært like enkel og det har vært litt drama i kulissene.

- Det var et uhell da klærne absolutt ikke ville komme i tide, og jeg måtte gjøre en nødløsning, som ikke var noe av det beste jeg hadde gjort. Leserne så på det store bildet med alt jeg hadde sendt inn og stemte likevel. Leserne mine har støttet meg hele veien, selv om jeg håper at ikke kun leserne mine har stemt.

Skal du ut?Slik får du til sotede øyne!

Elsker dyreprint

På bloggen får leserne lese om Ulrikkes lidenskap for mote og skjønnhet. Selv vet hun godt hva hun ser etter i antrekkene til seg selv eller den hun styler.

- Jeg har en sånn to-sekunders-greie så jeg vet hva jeg liker og misliker med en gang. Jeg ser etter plagg som skiller seg ut og har det lille ekstra. Jeg nok ikke så veldig norsk i stilen, og jeg er elendig når det kommer til trender. Jeg tenker alltid på hva som passer personen og liker at ting er litt «glam». Et par jeans sammen med leopardpumps kommer nok til å bli en gjenganger hos meg for å føle meg flott og hverdagslig i vår.

- Har ikke tenkt til å bli stylist

Ulrikke fra Bergen har blogget siden tenårene, og er nå en travel 21-åring som samtidig arbeider med sin egen nettbutikk og etablerer seg i motebransjen.

- Jeg har ikke tenkt til å bli stylist, men jeg tror at det å prøve flere sider av en bransje kan ikke skade. Jeg sikter meg mer inn mot varehandel, avslører hun.

Bergensjenta er også nominert til årets moteblogg til Vixen Blog Awards som går av stabelen 9. februar.

Avstemmingen i runde 3 i stylistkonkurransen avsluttes 28. januar, og etter det skal de to gjenværende deltakerne vise sitt siste bidrag i finalerunden.

Saken er oppdatert.

Relevante artikler videre:

Lei av samme hårfrisyre?Få variasjon med disse tipsene!

Baseproduktene som får sminken til å sitte.Les mer her!

Tørre hender i vinterkulden?Slik pleier du dem!

Publisert:

Finn mer innhold om: