5-åring jobber som modell og designer - går i fotsporene til tante Gisele Bündchen

Til tross for sin lave alder gjør Duda Bündchen stor suksess som modell. Nå lanserer hun også en kleskolleksjon for barn.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Hun ble kampanjepike som 4-åring, landet sin første designerjobb som 5-åring og heter Bündchen til etternavn. Nå følger motebransjen Gisele Bündchens niese, Duda Bündchen, med argusøyne.

Den unge modellen ble i fjor ansikt utad for Brandili Mundi. Det brasilianske klesmerket var så fornøyd med kampanjen at de ga Duda en modellkontrakt frem til 2013. Nå har de også tilbudt femåringen jobb som designer, skiver Forbes.

Dudas kolleksjon vil komme for salg hos brasilianske butikker i sommer.

– Duda fortalte oss hva hun foretrakk av mønster, snitt og detaljer. Kolleksjonen er basert på briefingen vi fikk fra henne, sier markedsdirektør i Brandili Mundi, Germano Costa, i en pressemelding.

Samtlige plagg og tilbehør skal ha blitt godkjent av 5-åringen, som ikke overraskende har gått for en søt og romantisk stil.

LES OGSÅ: Whitney Ports Bik Bok-kolleksjon hylles og slaktes av motebransjen – hva synes du?

Kjent etternavn

Lille Duda er ikke den eneste motestjernen i Bündchen-familien. Hennes tante Gisele Bündchen er ifølge Forbes verdens best betalte modell. Også hun har prøvd seg som designer. I fjor lanserte hun en egen undetøykolleksjon i samarbeid med det brasilianske merket Hope. Supermodellen har også et designersamarbeidet med kleskjeden C&A.

Dette er ikke første gang et barn med kjent etternavn debuterer som modell i ung alder. Tidligere i år skrev minMote om Cindy Crawfords datter, Kaia (11), som fronter det italienske motehuset Versace.

Datteren til musikeren Noel Gallagher, Anais (11), har også tatt steget i bransjen takket være et fotoopptak med kjendisfotografen Mario Testino. I fjor kunne vi se tvillingene til Jennifer Lopez og Marc Anthony debutere som modeller i en alder av 2 år for Gucci.

Også datteren til Lauren Hill og Rohan Marley, Selah (12), er modell og var nylig portrettert i Teen Vogue.

LES OGSÅ: Beyoncés to måneder gamle datter bruker designersko

LES OGSÅ: Vendelas datter (14) gir makeup-råd med Jan Thomas

LES OGSÅ: Suri Cruise (6) omtales som moteikon - svært uheldig, mener barnepsykolg

Publisert: